Redactie
Redactie Geen categorie 27 feb 2019

De mooiste kids-aanbiedingen van deze week!

Ook deze week hebben we weer wat mooie kids-aanbiedingen voor je op een rijtje gezet. Doe er je voordeel mee, sla je slag,

CHECKLIST: MUST HAVES VOOR EEN BABY, DE UITZET

Carnaval

3 maart begint Carnaval! En daar hoort natuurlijk een mooi pakje bij. Voor de Brabo’s onder ons, maar ook voor degenen die gewoon houden van leuke verkleedpartijtjes en verkleden stimuleren: de leukste carnavalskleding en verkleedkleding vind je hier. Zelfs voor de allerkleinsten.

Wist je al dat verkleden voor kinderen niet alleen heel leuk is, maar ook heel goed voor hun ontwikkeling? Dus vooral stimuleren hoor die leuke verkleedpartijtjes!

 

Kinderkamer

Baby’s brengen het grootste gedeelte van de dag slapend door en waar kunnen ze dat beter doen dan in een mooi, eigen kamertje?

VT Wonen heeft een kinderkamer-sale, en leuk dat de kinderkamerspullen daar zijn!? Bedjes, (box)kleden, accessoires zoals de leukste Tipi-tenten, echt allemaal even mooi. Klik hier voor de mooiste aanbiedingen.

 

Koeka

Iedere baby moet tenminste 1 item van Koeka hebben 🙂

Of het nou zo’n heerlijk dik boxkleed is, of die hoogkwalitatieve baby-pakjes, een buggy voetenzak (al dan niet gevoerd)… Doe jezelf en je kind een lol en maak dankbaar gebruik van de sale die daar nu gaande is. Klik hier voor de actie-aanbiedingen.

 

Lekker eten kan gezond zijn!

Marley Spoon bezorgt lekkere recepten en verse ingrediënten bij jou thuis, zodat jij snel en eenvoudig een heerlijk gerecht op tafel zet. Iedere week kun je zelf kiezen uit nieuwe recepten die je graag zou willen koken. Vervolgens kun je zelf aangeven op welke dag en op welk tijdstip je jouw box zou willen ontvangen. Je kunt je bestellingen zelfs tot 8 weken vooruit plannen. Als dat geen efficiëntie is? En als je je nu aanmeldt, krijg je 45,- korting. Mooi meegnomen voor iets wat zo handig is en een primaire levensbehoefte bovendien. Klik hier voor meer informatie en om in te gaan op de actie.

 

Verzorgingsproducten

Bij Drogisterij.net is er tot 58% korting op pampers, tot 42% korting op elektrische kindertandenborstels, billendoekjes, etc. etc. Kortom, alles voor de verzorging van je kindje koop je hier tegen super voordelige prijzen.

 

ENJOY!

 

Op zoek naar de mooiste, meest praktische, nuttige, kwalitatieve, originele, leuke kraamcadeaus? Klik dan hier voor inspiratie. 

Reageer op artikel:
De mooiste kids-aanbiedingen van deze week!
Sluiten