Redactie
Redactie Zwanger 21 jan 2019

De mooiste kraamcadeaus

Ben je al in de gloria omdat je het mooiste cadeau van je leven zojuist hebt gekregen – een kindje – word je ook nog eens overstelpt met allemaal lieve en mooie cadeaus van familie, vrienden en bekenden!

 

Kleinigheidjes

Het kan soms echt overweldigend zijn, al die cadeaus. Rammelaars, tuimelaartjes, spenendoekjes, bijt- en badspeeltjes, de mooiste knuffeltjes en knijpdieren, boekjes… Jammer eigenlijk dat zo’n klein kindje nog geen besef heeft van al deze verwennerij!

Cadeaus voor de langere termijn

Daarom is het helemaal niet onverstandig om naast of in plaats van al deze leuke babyspullen als cadeaugever een cadeau te geven waar ook op langere termijn dankbaar mee gespeeld kan worden, zoals bijvoorbeeld een stapeltoren. Dat is en blijft een hit onder de jongste kindjes.

 

Praktische cadeaus

Of een praktisch cadeautje zoals bijvoorbeeld een leuk serviessetje, daar kun je er namelijk niet genoeg van hebben. Een leuke slaapkameraccessoire zoals een zacht schijnend bedlampje: nuttig en leuk tegelijk. Of – fijn ook voor mama en papa omdat kinderen hier uren zoet mee kunnen zijn – een activiteitenspeelgoed

.

 

Gezamenlijk cadeau

Of wat ook altijd dankbaar is, maar wat vaak vergeten wordt: een gezamenlijk cadeau, dan kan er wat grootser uitgepakt worden en ligt die mooie, altijd gewenste driewieler die straks heel wat kilometers zal gaan maken zo binnen handbereik.

 

Milieuvriendelijke cadeaus

Wil je iets kwalitatiefs of milieuvriendelijks, dan is houten speelgoed áltijd een goed idee.

 

En vergeet oudere broertjes of zusjes niet bij een kraamcadeautje. Een iniemie-kleinigheidje voor hun wordt meer dan gewaardeerd.

 

Voor al dit moois hebben wij een aanrader: de webshop PSIKHOUVANJOU (zelfs de naam is leuk!).

Deze webshop heeft echt de allerleukste cadeaus en benodigdheden voor kinderen. Nuttig, mooi, praktisch, origineel, voor jong en oud, voor ieder wat wils, van heel goedkope tot wat prijzigere producten. Maar dan heb je ook wel wat, want het is alleen maar kwaliteit wat je daar vindt. En het is nog makkelijk shoppen ook, zo online.

Dus: ben je op zoek naar het perfecte kraamcadeau? Dan hoef jij niet meer verder te zoeken. PSIKHOUVANJOU.nl.

Reageer op artikel:
De mooiste kraamcadeaus
Sluiten