Het leukste kado voor moeder én dochter!

Nog op zoek naar een leuk kado voor je dochter, vrouw, moeder of voor jezelf (want er is helemaal níets mis met jezelf verwennen)? Dan hebben wij hier het allerleukste kado gevonden voor je. Of eigenlijk is het een webshop – Fling Stones – met alleen maar leuke dingen voor meisjes van 0 tot 100 jaar oud!

Mooi, mooier, Mooist

Hoe mooi is dit!? Super mooi, als je het ons vraagt. Leuk om aan je babytas te hangen met de initialen van je kindje. Dierbaar om de initialen of naam van je kindje aan een armband te hebben en altijd dichtbij je te dragen. Of aan een sleutelhanger. Leuk als geboortekado aan een vriendin of als kado voor je partner, als dank voor het 9 maanden dragen van jullie dierbaarste bezit 😉 of gewoon om haar te vertellen hoeveel je van haar houdt. Hoe leuk ook om dit te geven aan je oma, je moeder, je dochter of – niet te vergeten – jezelf. Misschien zelfs een hele generatie met hetzelfde mooie sieraad om! En al dit moois is in zilver of gold plated te krijgen en voor echt een hele mooie prijs-kwaliteit verhouding.

Hier wordt iedereen blij van, toch?

Fling Stones!

Omdat beeld in dit geval veel meer zegt dan woorden…

    

Dus…

Op zoek naar een leuk kado voor Sinterklaas, Kerst of gewoon voor de aardigheid? Fling Stones it is!

 

Ook nog op zoek naar andere leuke ideeën? Hier een blog met wel 100 kadomogelijkheden! Geen Sinterklaas- of Kerstkadostress meer voor jullie!

Reageer op artikel:
Het leukste kado voor moeder én dochter!
Sluiten