Kortingscode

   

  HOERA!

  Zeven jaar geleden rolde de eerste druk van BUSKRUIT MET MUISJES van de pers en zojuist is de 8e druk eraf komen rollen.

  Nooit hebben we durven dromen dat ons boek zo dankbaar door jullie gelezen zou worden en jullie hebben geen idee hoe blij het ons maakt dat wij jullie blij maken met deze ‘babyhandleiding’. Een boek vol tip en weetjes met liefde samengesteld door ‘ervaringsdeskundigen’, maar nagekeken door een kinderarts, een gynaecoloog, een verloskundige, een kraamverzorgende en een huisarts. Want alleen het beste is goed genoeg voor al die lieve baby’s, toch?

  DAT MOET GEVIERD WORDEN

  Omdat jullie BUSKRUIT MET MUISJES tot een bestseller gebombardeerd hebben en we mede dankzij al die jonge ouders in spe alweer aan de 8ste druk zijn toegekomen, bieden we via onze website de nieuwste druk van BUSKRUIT MET MUISJES aan met een korting: van € 20,99 nu voor maar € 17,50.*

  Vul hierboven je gegevens en unieke kortingscode in en we sturen het boek z.s.m. naar je toe.

   

  *Deze actie geldt tot de voorraad strekt.

   

  Kortingscode voorwaarden

  Deze voorwaarden gelden voor het gebruik van kortingscodes die je worden aangeboden door samenwerkingspartners van MamaMia Publishers. Door gebruik te maken van een kortingscode ga je akkoord met deze voorwaarden.

  1. Deze voorwaarden zijn van toepassing op digitale en gedrukte kortingscodes die worden aangeboden door samenwerkingspartners van MamaMia Publishers.
  2. Voor digitale kortingscodes geldt in veel gevallen dat deze zijn gekoppeld aan een e-mailadres. De kortingscode werkt alleen als het betreffende e-mailadres wordt gebruikt bij het bestellen van artikelen. De kortingscode kan niet in combinatie met een ander e-mailadres worden gebruikt.
  3. De aard, duur en vervaldatum van een aanbieding en overige specifieke gebruiksvoorwaarden vind je in de uiting waarin de kortingscode is opgenomen. Iedere kortingscode is gedurende een bepaalde periode geldig, na deze periode kan de kortingscode niet meer worden gebruikt.
  4. Kortingscodes uitgegeven door samenwerkingspartners van MamaMia Publishers kun je gebruiken voor aankopen bij www.buskruitmet.nl. De kortingscodes zijn niet geldig voor artikelen die worden aangeboden door derden.
  5. Kortingscodes uitgegeven door samenwerkingspartners van MamaMia Publishers kunnen niet gebruikt worden voor de aankoop van boeken die worden verzonden buiten Nederland en België.
  6. Tenzij anders staat vermeld, geldt voor iedere kortingscode dat deze per persoon en per e-mailadres slechts eenmaal kan worden gebruikt.
  7. Aanbiedingen gelden zolang de voorraad strekt.
  8. Indien je boeken retourneert waarmee je de kortingscode hebt gebruikt dan komt de korting te vervallen.
  9. Je kunt kortingscodes niet ruilen voor geld. Je kunt met een kortingscode geen korting krijgen op andere producten dan de producten waarvoor de betreffende kortingscode-actie geldt en die nader zijn omschreven in de uitingen waarin de kortingscode is opgenomen.
  10. Kortingscodes worden eenmalig verstrekt. In geval van diefstal of verlies vindt geen vergoeding plaats. Onder verlies valt ook het (per ongeluk) wissen van e-mails.
  11. Het is niet toegestaan kortingscodes te wijzigen of te vervalsen met inbegrip van hacking, verspreiding van virussen, spamming of doorsturen (forwarden).
  12. Je kunt kortingscodes niet gebruiken voor commerciële doeleinden en/of andere doeleinden dan waarvoor ze zijn uitgegeven.
  13. Iedere (poging tot) fraude of andere niet-toegestane handeling wordt geregistreerd en leidt ertoe dat het gebruik van kortingscodes wordt ontzegd.
  14. Per bestelling kun je maximaal 1 kortingscode inwisselen.
  15. De kortingscode is niet geldig in combinatie met andere kortingsacties.

  Het inwisselen van je kortingscode is heel eenvoudig:

  1. De voorwaarden en mogelijkheden voor gebruik verschillen per kortingscode. Lees daarom de e-mail waarin de kortingscode vermeld staat zorgvuldig door.
  2. Vul bovenstaand je gegevens in.
  3. Na het invoeren van je gegevens kun je de kortingscode invoeren. Voer de code exact in (cijfers, letters, streepjes).

  Heb je vragen of opmerkingen over het gebruik van kortingscodes of problemen bij het invoeren, neem dan contact op met nina@buskruitmetmuisjes.nl

  PRIVACY DISCLAIMER

  Voor meer informatie met betrekking tot de privacy disclaimer, zie hier.