Blog 31 okt 2018 Redactie

De horoscoop van een kleine Schorpioen

De horoscoop van een Schorpioen

 

Is jullie kindje geboren tussen 23 oktober en 22 november? Dan hebben jullie een Schorpioen in de familie! En wat wil dat eigenlijk zeggen? We hebben de horoscoopgegevens van jullie kleine Schorpioen op een rijtje gezet…

 

  • Een Schorpioentje zit boordevol energie. En die energie moet eruit! Dat doen ze het liefst door lichamelijk lekker bezig te zijn. Rennen, klimmen, klauteren… het zijn in ieder geval geen luie donders.
  • Wat een Schorpioen in zijn kop heeft, heeft hij niet in zijn kont. Een nogal sterk willetje hebben ze. Dus strak houden in de opvoeding en duidelijk grenzen aangeven is geen overbodige luxe, zeg maar.
  • Een kleine Schorpioen is lekker competitief ingesteld, maar de wedstrijd moet natuurlijk wel gewonnen worden. Verliezen is horror voor ze, dat kan een Schorpioen maar moeilijk verwerken.
  • En Schorpioen is een vat van emoties en beleeft alles zeer intens. Het zijn charmante wezens, lief van aard en recht door zee.
  • Een Schorpioentje is heel trouw aan de mensen die hij lief heeft, maar pas op: zit je hem dwars, dan kan hij goed hard uithalen.
  • Een kleine Schorpioen kan ook best dominant zijn. Laat hem niet vergeten wie de ouders zijn en wie het kind is 🙂 anders vertelt hij jullie straks hoe de wereld in elkaar steekt in plaats van andersom. En vriendjes of vriendinnetjes moeten ook niet raar staan te kijken als jouw Schorpioen de speeldate domineert.
  • Een Schorpioen is niet alleen sterk van lichaam, maar ook scherp van geest en rap van tong. En of dat niet genoeg is, kan hij ook communiceren met blikken in zijn ogen. Een Schorpioen kan door deze eigenschappen al gauw een sterke indruk achterlaten bij mensen.
  • Een Schorpioentje is erg opmerkzaam en ziet alles. Daarnaast laat zijn intuïtie hem niet snel in de steek.
  • Schorpioenen hechten waarde aan hun eigen domein. Ze hebben een plek nodig waar ze zich af en toe in terug kunnen trekken (hun slaapkamer bijvoorbeeld). Ook in zijn hoofd bewaart hij een plekje helemaal alleen voor zichzelf: Schorpioenen hebben hun eigen geheimpjes en die blijven geheim.

 

Ben je geïnteresseerd in andere horoscopen? Lees dan ook:

De horoscoop van een kleine Stier

De horoscoop van een Ram-kindje

De horoscoop van een Waterman-kind

Horoscoop van een Steenbokje

De horoscoop van een Vissen-kind

De horoscoop van een Tweeling-kindje

De horoscoop van een Leeuw-kindje

Reageer op artikel:
De horoscoop van een kleine Schorpioen
Sluiten