Sterrenbeeld Vissen: 19 februari – 20 maart

Is jullie kindje geboren tussen 19 februari en 20 maart? Dan hebben jullie een kindje met het sterrenbeeld ‘Vissen’ in de familie!

En wat wil dat eigenlijk zeggen? We hebben de horoscoopgegevens van jullie Visje op een rijtje gezet…

• Kinderen met het sterrenbeeld Vissen hebben een hele rijke fantasie, zijn echte dromers en zijn heel creatief. Ze zijn over het algemeen heel snel van begrip en ze zijn heel open-minded. Niets is gek genoeg en ze staan overal voor open. Deze karaktereigenschappen bij elkaar opgeteld, maakt dat jullie Visje zomaar een kunstenaar in de dop zou kunnen zijn, of een chefkok.
• Vissen zijn heel gevoelig voor sfeer, emotie en prikkels. Emotie gaat vaak boven verstand en ze handelen meer vanuit hun instinct dan dat ze dingen goed overdenken.
• Ze zijn super sociaal. Ze geven liever dan dat ze ontvangen en ze zijn heel loyaal en trouw aan de mensen die ze lief vinden.
• Visjes idealiseren vaak de wereld om zich heen en hun omgeving. Dat kan nog wel eens lastig zijn voor ze. Want als ze geconfronteerd worden met de soms wat brute werkelijkheid of realiteit, dan kan dat een grote teleurstelling zijn voor ze.
• Vissen kunnen echte huismussen zijn en hebben af en toe echt behoefte aan een momentje voor zichzelf. Sta dus niet raar te kijken als jullie Visje in zijn eentje in zijn of haar kamer gaat zitten spelen, dan had deze Vis dus even behoefte aan me-time. Ook hebben ze behoefte aan een paar vaste rust- en regelmaat-momenten op een dag. Samen een boekje lezen voor het slapen gaan is bijvoorbeeld zo’n moment waar een Vis heel gelukkig van wordt.
• Sommige mensen noemen Vissen een beetje vaag, maar ze zijn eigenlijk gewoon een beetje mysterieus.
• Kinderen met het sterrenbeeld Vissen zijn over het algemeen geen geboren leiders. Ze volgen liever dan dat ze de baas zijn. Omdat ze niet altijd een sterk willetje hebben, kan er nog wel eens misbruik gemaakt worden van hun goedheid en lieve, zachtaardige karakter. Om dit te voorkomen kun je als ouder al vroeg leren dat ze duidelijk hun grenzen moeten stellen. Hoe? Door zelf ook duidelijk grenzen en regels te stellen.

Reageer op artikel:
Sterrenbeeld Vissen: 19 februari – 20 maart
Sluiten