Marieke
Marieke Blog 22 apr 2018

De horoscoop van een kleine Stier: 21 april – 20 mei

De horoscoop van een kleine Stier: 21 april – 20 mei

Is jullie kindje geboren tussen 21 april en 20 mei? Dan hebben jullie een Stier in de familie!

En wat wil dat eigenlijk zeggen? We hebben de horoscoopgegevens van jullie Stiertje op een rijtje gezet…

  • Een Stier houdt enorm van knuffelen. Lichamelijk contact vinden ze heerlijk. Zo voelen ze zich veilig en geborgen. En kusjes, ook daar kunnen ze geen genoeg van krijgen.
  • Stieren houden van lekker eten. Snoep, koek, taartjes, chipjes, chocolade; niets van dit alles is veilig voor ze. Maar ook een lekkere maaltijd weten ze te waarderen.
  • Stieren observeren, observeren en observeren. Ze ondernemen vervolgens pas dingen als ze er zeker van zijn dat ze het aankunnen. Dus is jouw Stiertje niet de snelste met lopen, rennen, praten? Geen zorgen! In het hoofd zijn ze deze stappen minutieus aan het uitdenken en voorbereiden zodat ze je straks versteld kunnen doen staan met wat ze van de ene op de andere dag ineens tot in de puntjes eigen gemaakt hebben.
  • Hetzelfde geldt voor de omgang met mensen. Ze zijn heel sociaal maar ook een beetje verlegen en kijken eerst de kat uit de boom. Ze zijn wat afwachtend. Maar als je door deze façade heen bent gekomen, dan sluiten ze je in hun hart. Want daar gaat het bij Stieren om: liefde.
  • Het afwachtende, kat-uit-de-boom-kijkende maakt het ook evenwichtige, stabiele mensen.
  • Maar… plaag een mini-Stier niet! Dat vinden ze niet leuk, dan kunnen ze driftig en koppig worden. En heb je eenmaal hun vertrouwen beschaamd, dan heb je er een harde dobber aan dit vertrouwen weer te herstellen.
  • Stiertjes zijn bescheiden mensen. Ze zullen niet als eerste op de bar staan dansen en ze hoeven ook niet zo nodig in het middelpunt van de belangstelling te staan.
  • Ze zijn gul, hartelijk en vriendelijk.
  • Stieren zijn creatief: ze houden van knutselen en met hun handen bezig zijn. Geef ze een pan en een pollepel en dan kunnen ze deze creativiteit mooi samen laten vloeien met hun andere hobby, lekker eten.

 

Bekijk ook de andere horoscopen! Zoals bijvoorbeeld Vissen.

Reageer op artikel:
De horoscoop van een kleine Stier: 21 april – 20 mei
Sluiten