Redactie
Redactie Blog 31 mei 2018

De horoscoop van een Tweeling-kindje

Is jullie kindje geboren tussen 21 mei en 20 juni? Dan hebben jullie een Tweeling in de familie!

En wat wil dat eigenlijk zeggen? We hebben de horoscoopgegevens van jullie Tweeling op een rijtje gezet…

 

 • Een Tweeling is een echt familiemens. Tweelingen houden van een vertrouwde, gezellige, warme, liefdevolle sfeer om zich heen en van het samen zijn met familie.
 • En niet alleen met familie eigenlijk, het zijn sowieso lieve, sociale dieren. Ze zijn altijd enthousiast, houden van een grote groep vrienden en vriendinnetjes om zich heen en er is altijd ruimte voor nóg meer nieuwe vriendjes en vriendinnetjes.
 • Je kunt ze overal mee naartoe nemen, ze zullen niet snel in een hoekje gaan zitten, maar mengen zich juist lekker onder de mensen, als ze niet al op de tafel staan te dansen.
 • En ze houden wel van een dolletjes. Met een tweeling kun je altijd lachen.
 • Een Tweeling kletst wat af. Stop er een kwartje in en ze houden niet meer op met praten. En niet alleen gebruiken ze bijzonder veel woorden (ofwel, ze ratelen wat af), ze zijn ook nog eens communicatief vaardig op zo’n manier dat ze goed hun boodschap weten over te brengen, al is het met handen en voeten als ze nog niet over voldoende vocabulaire beschikken.
 • Aan woorden dus geen gebrek, emoties daarentegen… die worden vaak weggestopt. Tweelingen zijn rationele kinderen maar in hun hoofd tuimelen de gedachten over elkaar. Belangrijk dus om je kindje al vroeg te leren dat het ook belangrijk is gevoelens te uiten. Hebben ze verdriet, laat ze dan lekker even uithuilen in plaats van meteen een speen in de mond te stoppen; jong geleerd is oud gedaan. Zijn ze boos? Even laten uitrazen kan echt geen kwaad.
 • Een Tweeling past zich makkelijk aan en is lekker flexibel.
 • Tweelingen willen van alles ontdekken en houden van avontuur. Omdat ze zo graag hun wereld willen verbreden en zo nieuwsgierig zijn, zijn het vaak ook snelle lopers en praters. In dit licht zul je begrijpen dat de box niet hun favoriete item is. Tweelingen willen vrijheid!
 • Ze zijn ook heel erg leergierig, nieuwsgierig en geïnteresseerd in alles en iedereen om hen heen. Ze stellen daarom véél vragen.
 • Maar pas op met een overdosis aan informatie. Juist omdat ze zoveel interesses hebben en zoveel verschillende dingen willen leren en weten, kan een teveel aan informatie over een bepaald onderwerp tot frustratie lijden. Dus alles beetje bij beetje, veel afwisseling en houd het kort maar krachtig, is het devies. Concentratie is niet Tweeling’s sterkste punt, zeg maar. Daarbij: ze onthouden toch alleen de belangrijkste woorden, dus spaar je dan ook maar de moeite van alle poespas eromheen, die vergeten ze toch liever.
 • Geduld is trouwens ook niet hun voornaamste karaktertrek. Wat ze in hun hoofd hebben, hebben ze niet in hun kont!
 • Keuzes maken… altijd een lastig iets voor een Tweeling. Ze hinken altijd op twee gedachten, weten nooit waar ze goed aan doen, dus de vraag ‘aardbeien- of perenijsje?’ kan nog wel eens een hoofdbrekertje zijn.

 

Meer horoscopen lezen? We hebben er een paar voor je op een rijtje gezet:
De horoscoop van een kleine Stier
De horoscoop van een Ram-kindje
De horoscoop van een Waterman-kind
Horoscoop van een Steenbokje
De horoscoop van een Vissen-kind

Zo krijg je een slim(mer) kind

Reageer op artikel:
De horoscoop van een Tweeling-kindje
Sluiten