Redactie
Redactie Blog 15 dec 2019

De horoscoop van een keine Boogschutter

Is (of wordt) jullie kindje geboren tussen 23 november en 21 december? Dan hebben jullie een Boogschutter in de familie!

En wat wil dat eigenlijk zeggen? We hebben de horoscoopgegevens van jullie Boogschuttertje op een rijtje gezet…

 

Zelfstandig

Boogschutters zijn erg zelfstandig. Ze vertrouwen volledig op hun eigen kunnen en talenten en zullen niet snel hulp inroepen. Maar als ze niet het gewenste, succesvolle resultaat behalen dan willen ze nog wel eens opgeven.

Behulpzaam

Andersom willen ze zelf wel graag mensen helpen en ondersteunen.

Rechtvaardig

Boogschutters zijn eerlijk en rechtvaardig. Ze steken hun mening daarbij niet onder stoelen of banken. Het hart ligt op de tong, dus als ze ergens iets van vinden, krijg je het te horen zoals het is.

Intelligent

Boogschuttertjes zijn vaak hele intelligente mensen en dwingen daarmee vaak veel respect af. Ook zijn ze vaak goed in sport en muziek.

Vrijheid blijheid

Boogschutters houden er niet van aan banden gelegd te worden. Ze hebben hun vrijheid nodig en staan graag luchtig in het leven. Jong als ze zijn flirten ze graag wat af. Ze weten precies hoe ze mensen om hun vingertjes kunnen winden (maar niet op een vervelende manier!).

En geen tegenslag graag

Maar als iets niet gaat zoals ze dat willen, dan kunnen ze dat goed lastig vinden. En dan haken ze vaak ook af.

Tikkie ongeduldig

Kleine boogschutters ze zijn vaak een tikkie ongeduldig. Waag het niet te laat eten te geven, dan zullen ze zich laten horen…

Action heroes

Boogschutters houden van actie, ze zitten vol energie en zijn nieuwsgierig. Ze houden van snode plannetjes smeden en avontuur. De andere kant van de medaille is: ze kunnen zich bij gebrek aan actie ook snel vervelen.

Sociaal

Een boogschuttertje is heel sociaal. Boogschutters maken makkelijk vrienden en ze kletsen graag wat af. Daarbij beschikken ze over een behoorlijke dosis charme.

 

Ben je geïnteresseerd in andere horoscopen? Lees dan ook de horoscoop van:

een kleine Stier

een Vissen-kind

een Tweeling-kindje

Reageer op artikel:
De horoscoop van een keine Boogschutter
Sluiten