Deze foto van deze über-moeder spreekt boekdelen

Deze foto van deze über-moeder spreekt boekdelen

Wanneer je naar de foto kijkt lijk je in eerste instantie een mooie vrouw te zien. Maar kijk je goed dan zie je dat ze – naast poseren – aan het kolven is. Ze gebruikt de kolf van Medela, waarbij ze haar handen vrij kan houden. Nina Pierson – een zeer bekende persoon op Instagram – zet de volgende tekst bij deze foto op Instagram:

“Het is soms freakin veel gedoe, ik weet niet hoe vaak ik een onderdeel thuis ben vergeten (vandaag nog waar ik dan op het moment van kolven achter kom), de batterij op was terwijl de nood hoog, ik meetings moest afkappen vanwege lekkende borsten, ik nog steeds moe ben en honger heb als een beer (je verbrandt zo’n 500 kcal per dag en produceert gemiddeld 750 ml melk bij volledige borstvoeding), hoe vaak ik op een te vieze publieke wc zat op gewoon even geen zin had erin, maar als ik denk aan wat ik door die moeite elke dag weer aan Bodi kan geven, zoals @roomborstvoeding het in mijn boek zegt: “als je moedermelk bij de coffeecompany zou aanbieden zou je er €100,- per 10 ml voor vragen”, dan ben ik mega trots op mezelf. En alle andere vrouwen die een poging wagen en moeite doen om hun baby te voeden. Ondanks dat ze zich moe en uitgeput voelen.”

Nina Pierson krijgt op deze post bijna 200 reacties. Bijna alle reacties op deze blogs zijn heel positief en Nina moedigt hier (aankomende) moeders aan om vooral borstvoeding net geven. Waar een wil is is een weg.

Handsfree borstkolf?

Heb jij regelmatig ook je handen vol en zou je handsfree willen kolven? Het kolfapparaat dat Nina Pierson op de foto gebruikt kun je HIER aanschaffen. Het is handig om extra bewaarzakjes van dit merk aan te schaffen, zodat je de melk handig kunt bewaren voor een later moment.

Borstvoeden met een tepelhoedje?

Waarom het zo belangrijk is binnen 1 uur na de geboorte borstvoeding te geven

Reageer op artikel:
Deze foto van deze über-moeder spreekt boekdelen
Sluiten