Redactie
Redactie Geen categorie 27 sep 2019

Borstvoeden met een tepelhoedje?

Borstvoeden met een tepelhoedje?

**** INGEZONDEN VRAAG****

Beste dames van buskruit en andere moeders.

Mijn baby is nu 9 weken. Het gaat allemaal erg goed met hem en met ons gelukkig ook. We volgen jullie voeding- en slaapschema uit Buskruit met Muisjes en hij slaapt nu gelukkig door!

Alleen zit ik met een ander probleem: er zit eczeem en astma in de familie, dus ik wil Joep zeker een half jaar borstvoeding blijven geven, alleen doet het zo waanzinnig veel pijn. Ik heb zoveel last van tepelkloven dat ik het echt niet meer volhoud.

Ik kolf nu alles met mijn elektrische kolfapparaat, wat echt super goed werkt en heel snel gaat omdat het een dubbele kolf is. Maar eerlijk gezegd vind ik het zelf voeden wel heel erg gezellig en lief altijd kolven is wel heel tijdrovend.

Nu adviseert het consultatiebureau om een tepelhoedje van Medela aan te schaffen. Volgens hen werkt dat heel erg goed, maar een vriendin had het over de zilverkapjes Heeft iemand daar ervaring mee? Ze zijn namelijk best prijzig. Dat vind ik niet erg, maar koop dan wel graag meteen het beste van het beste.

Wel kan ik iedereen de tepelcreme van Nuby aanraden. Dat werkt heel verzachtend en alle andere crèmes deden eigenlijk niet zo veel.

 

Hoop dat jullie mij kunnen helpen!

 

Groet,

Marianne

Reageer op artikel:
Borstvoeden met een tepelhoedje?
Sluiten