Drink met mijn billen bloot

Drink met mijn billen bloot melk uit een kokosnoot

Toen ik vanmorgen een koffietje dronk met een paar vriendinnen hadden we het over vakantie. Welke reisjes we zouden hebben gemaakt in de afgelopen maanden, maar dat niet door ging vanwege de Corona tijd. Een weekendje weg met vriendinnen, een week Spanje met ons gezin. Helaas het ging allemaal niet door. Het is natuurlijk het aller belangrijkst dat iedereen gezond is en blijft en vakantie is natuurlijk  de laatste prioriteit, maar toch…

Sparen

Toch zitten er ook wat voordelen aan deze rare tijden. Zo brengen we veel meer quality time met ons gezin door en hoeven we niet iedere dag naar kantoor. Maar het heeft ook financiele voordelen: wekenlang geen niet ui eten geweest, geen koffietjes buiten de deur, niet naar het strand, pretpark of bioscoop en natuurlijk niet met vakantie. Eigenlijk alles waar we normaal toch stiekem best wat geld aan uitgeven. Dit hebben we allemaal uitgespaard en afgesproken dat wanneer alles weer normaal is we met het gezin iets bijzonders gaan doen. Het is nu natuurlijk nog niet mogelijk, maar zodra dat wel kan gaan we direct een visum aanvragen en op naar een mooi vakantie oord.

Ienemienemutte

Alleen is de vraag nu nog wáár de reis naar toe zal gaan. onze oudste zoon wil persé naar Australië, terwijl mijn voorkeur en die van mijn oudste dochter meer naar Thailand ofzo gaat. Als je het mij vraagt, ga ik het liefst naar China en mijn man heeft Rusland nog op zijn wensenlijstje staan. De locatie, daar moeten we nog even uit zien te komen, maar dat zien we natuurlijk als een luxe probleem. (Net zoals het regelen van de benodigde visa, want dat is tegenwoordig ook een peace of cake… check e-visums.nl maar eens. Alles wat je nodig hebt zo online geregeld). Het is voor nu alleen nog maar dromen en hopen dat de wereld snel weer normaal wordt. En natuurlijk nog even doorsparen….

Lees ook:

Vliegen met jonge kinderen

Vakantie…oh nee, op reis met kinderen..

 

Reageer op artikel:
Drink met mijn billen bloot
Sluiten