Marieke
Marieke Musthaves 31 jan 2020

Win-actie: €50,- vrij te besteden

Alle moeders en vaders met jonge kinderen opgelet: we mogen €50,- shoptegoed weggeven!

We herkennen het allemaal, je drinkt een koffietje met een vriendin, je bent onderweg en staat in de file, je kijkt naar de sport van je andere kind en je kleintje wil even een spelletje op je telefoon doen. Eigenlijk wil je het niet hebben, maar je gaat toch overstag. Hoe ze het voor elkaar krijgen, krijgen ze het. Dan krijg je je telefoon terug en dan – naast dat je telefoon plakt van die kleine kindervingertjes – meestal een barst of een kleine scheurtje rijker. Grrrr, je besluit nooit meer je telefoon aan iemand anders te geven dan jijzelf. En toch weet je dat het de volgende keer weer gebeurt.

De oplossing

Gelukkig denkt hoesjes-outlet met ons mee en hebben de allerleukste en handigste telefoonhoesjes die je telefoon beschermt tegen krassen, deuken, butsen of barsten. Gelukkig zijn die hoesjes niet meer zo saai als dat we ze vroeger zagen, maar nu in allerlei soorten en maten verkrijgbaar. Slangenleer, parelmoer, met pasjeshouder en ga zo maar door!

Win-actie

Omdat het bijna Valentijnsdag is mogen we €50,- shoptegoed verloten. Wil jij hier kans op maken, vertel dan waarom jij de persoon bent die dit tegoed moet winnen en waarom we jou als winnaar zullen kiezen. Wij zullen dan eind volgende week de winnaar van de €50,- shoptegoed bekend maken.

Wie weet mag jij volgende week helemaal los op deze site!

Lees ook:

Kind blokkeert telefoon voor 47 jaar

Als jij teveel op je telefoon zit

Reageer op artikel:
Win-actie: €50,- vrij te besteden
Sluiten