Kind blokkeert telefoon van moeder voor 47 jaar

Kind blokkeert telefoon van moeder voor 47 jaar

Mama Lu uit Shanghai denkt in het vervolg wel twee keer na voordat ze haar 2-jarige zoontje haar telefoon geeft om hem educatieve filmpjes te laten kijken.

Op een gegeven moment kwam ze thuis van weggeweest (…waar ze was geweest, wie er bij haar zoontje was en waarom ze haar telefoon niet bij zich had, vertelt het verhaal niet) en kwam erachter dat haar lieve kindermonster haar telefoon voor 25 miljoen minuten (!) geblokkeerd had. Wanneer je drie keer een verkeerde code invoert om het veiligheidsslot van de telefoon te openen, wordt je namelijk ‘gestraft‘ met 5 minuten blokkade. Reken maar uit hoe vaak deze kleine telefoon-addict een verkeerde code heeft ingevoerd…

Toen de vrouw hulp inschakelde van een telefoonexpert werden haar 2 oplossingen geboden: 1) wachten totdat de tijd erop zat: zo’n 47 jaar, of 2) haar telefoon volledig resetten.

In eerste instantie besloot ze te wachten. Maar na een paar maanden gaf ze het wachten op. Om in haar woorden te blijven: ‘Ik kan later toch niet tegen mijn kleinkind zeggen dat ik telefonisch niet bereikbaar ben omdat zijn vader ooit een foutje heeft begaan?”.
… Haar telefoongegevens is ze kwijt, maar haar humor heeft ze gelukkig behouden.

Het kan schijnbaar nóg erger. De telefoonexpert vertelde dat er ooit zelfs iemand was langs geweest die voor 80 jaar mobiel uitgeschakeld was.

Dus, ouders, al kan je telefoon nog zo’n fijn afleidings- of entertainmentmateriaal zijn voor kinderen, wees gewaarschuwd! En als je toch regelmatig overstag gaat, zorg er dan in ieder geval voor dat je back-ups maakt.

Bron: South China Morning Post

 

Peuterterror in supermarkt 

Reageer op artikel:
Kind blokkeert telefoon van moeder voor 47 jaar
Sluiten