Noor
Noor Musthaves 25 mrt 2020

Dit gaan we de komende weken nodig hebben als vrouw

Spullen die we komende weken zeker nodig gaan hebben

Nu alle kappers, schoonheidsspecialisten, masseuses, nagelsalons en ga zo maar door dicht zijn de komende weken, zullen we toch nog een beetje ons best moeten blijven doen om er een beetje normaal uit te blijven zien. Of ben ik e enige die bang is voor een grijze uitgroei, afgekloven nagels, dode punten, gaatjes in tanden?

Weg met die grijze haren

Altijd gedacht dat grijs haar voor opa’s en oma’s waren, maar blijkbaar kan ‘het hebben van kinderen’ er ook voor zorgen dat je letterlijk grijs wordt. Normaal zorgt dat de kapper ervoor dat niemand doorheeft dat ik al grijs ben, maar dát gaat de komende tijd even niet. Heb me laten informeren en dit zou een goede tijdelijke oplossing zijn.

De Grey Away spray is DE oplossing tegen grijs haar! Grey Away is een revolutionaire behandeling om witte/grijze haren te veranderen in de oorspronkelijke kleur. Door grijze haren kun je er een stuk ouder uit zien en het beschadigt je zelfvertrouwen. Met de Grey Away spray is dit probleem in een mum van tijd verholpen!

Thuismanicure

Natuurlijk kan iedereen wel haar nagels lakken, maar ik vind zelf shellak een uitkomst. Ziet er mooi uit en blijft lang zitten. Dit deed je misschien tot voor kort bij een nagelstudio, nu wordt het tijd om je eigen nagelset in huis te halen. Met dit starterspakket voor gel nagels MANICURE incl. de gel lamp, welke voorzien is van een timer en superveel inhoud van gel potten. Met dit starters pakket voor gelnagels kunt u meteen aan de slag! Geen smoesjes meer voor afgekloven nagels!

Snor en behaarde benen

Is het raar dat ik echt even schrok toen ik hoorde dat alle schoonheidssalons dicht gingen? En hoe moet dat dan met mijn snor en behaarde benen ? Volgens mijn schoonheidsspecialiste heb ik nul haren op mijn bovenlip, maar de waarheid is anders als ik haar druk in de weer zie met mij. Vandaar dat ik mijn verstand op nul moet gaan zetten en zelf maar aan de wax te gaan. Vandaar dat ik maar een wax-apparaat heb aangeschaft en deze vanavond ga proberen (dat wordt leuk haha).

Sporten in en om je huis

Nu we ook niet meer kunnen en mogen sporten moeten we zelf maar aan de slag. Het moet natuurlijk niet zo zijn dat als we straks weer naar buiten mogen, we allemaal tonnetje rond zijn geworden en niet meer vooruit te branden zijn. Bestel simpele gewichtjes en doe iedere dag wat oefeningen. Kijk anders hier voor wat tips. heb je een tuin, ga dan lekker naar buiten.

Laten we hopen voor iedereen (vooral voor de mensen die nu veel inkomen mislopen) dat alles snel weer back to normal wordt.

Lees ook:

Driekwart van de moeders niet op foto vanwege onzekerheid

 

Reageer op artikel:
Dit gaan we de komende weken nodig hebben als vrouw
Sluiten