Redactie
Redactie Musthaves 23 dec 2019

Je babyuitzet leasen

Geen overbodige rommel meer in huis, het scheelt je heel veel gesjouw en natuurlijk veel geld: vanaf nu kun je je babyuitzet leasen.

 

Zonde van het geld

Toen ik zwanger was van de eerste ging ik helemaal los op alle mogelijk spullen die maar te koop waren voor een baby. “Mevrouw, wilt u bij uw bedje een anti-wiegendoodmatrasje of een gewoon matrasje?”. Ik stonk overal in. Zo zonde van het geld. Want ik denk dat zeker meer dan de helft niet is gebruikt. En tóch deed ik de spullen niet weg, want ik was er heilig van overtuigd dat ik het bij de volgende baby wél zou gebruiken. Zo hebben die spullen tot na kind nummer vier in de weg gestaan en heb ik ze onlangs weggegeven.

Baby Exchangerie

Helaas bestond toen het bedrijf Baby Exchangerie nog niet. Baby Exchangerie is het duurzame alternatief voor jouw babyuitzet. Lease je wieg, co-sleeper, Tripp Trapp, Maxi-cosi of Yoyo Babyzen gemakkelijk en laat je ontzorgen. Het is niet alleen tot 70% goedkoper, je zit niet opgescheept met al die grote spullen wanneer je baby er te groot voor is. En je draagt bij aan een duurzamere wereld door jouw babyproducten te huren in plaats van nieuw te kopen.

De producten

De babyproducten worden zorgvuldig uitgekozen op basis van veiligheid, duurzaamheid, stijl en gebruiksvriendelijkheid. Baby Exchangerie heeft de mooiste babyproducten voor je uitgezocht. Die allereerst veilig en ergonomisch zijn, mooi staan in je huis en handig zijn in gebruik. Door de babyspullen te huren, betaal je alleen voor de maanden dat je gebruik maakt van de spullen. Daardoor kom je goedkoper uit dan als je het hele bedrag zou betalen.

Pakketten

Met name de pakketten zijn interessant, omdat je hierdoor in één keer het gedeelte van je babyuitzet dat je nog mist kunt huren , zodat je die ook in huis hebt.

Lees ook:

Eerste kind kost het meeste geld

Bespaar veel geld op luiers

Reageer op artikel:
Je babyuitzet leasen
Sluiten