Waarschuwing voor alle zwangere vrouwen

Een waarschuwing van een moeder voor alle zwangere vrouwen.

 

Voor alle hoogzwangere vrouwen

Deze brief is voor alle vrouwen die nog moeten bevallen.

Twee weken geleden ben ik bevallen op een bizarre manier.

Ik was 38 weken zwanger en voelde me niet goed. Hoewel ik van nature geen aansteller ben, belde ik voor de zekerheid toch maar de verloskundige. Iets in mij zei dat er iets gaande was. De veroskundige vertelde me dat ik lekker een kop the moest nemen en eventueel een paracetemol, ik voelde vast mijn darmen. Na een uur belde ik nog een keer. Ik voelde me enorm bezwaard, en ze zei dat ik morgen wel even langs mocht komen. De volgende dag heb ik niet gered.

 

Buikpijn of weeën?

Ik voelde me echt niet lekker voelde (dacht inmiddels aan buikgriep) en daarom kwam mijn moeder even langs om een beetje voor me te zorgen. Ineens voelde ik iets bizars: de raarste pijnen en ik moest poepen. En daar kwam de baby. Ik voelde het tussen mijn benen. Mijn moeder belde 112 en de verloskundige. Gelukkig konden we met telefonische hulp en de verloskundige die er heel snel was het tot een goed einde brengen.

Ze hebben 100 keer hun excuses aan geboden en een bos bloemen gestuurd, en ik kreeg een compliment over mijn pijngrens.

 

Mijn boodschap aan alle andere zwangere vrouwen: alle aanstaande moeders, kom voor je zelf op! Jij bent de enige die kan voelen wat je voelt!

 

Wil je graag meer bevallingservaringen lezen?

Dat kan, we hebben er zo veel mogen ontvangen! Onder andere:

Gaia’s bevallingsverhaal: Ik gleed uit over mijn eigen vruchtwater

Beval je al op een vliegtuig-wc, krijg je ook nog een gepeperde rekening cadeau

Mijn baby kwam uit mijn anus

 

Beginnersfouten van een vrouw bij de bevalling

Reageer op artikel:
Waarschuwing voor alle zwangere vrouwen
Sluiten