Redactie
Redactie Geen categorie 18 mei 2020

Mijn baby kwam uit mijn anus

Mijn baby kwam uit mijn anus

Een ervaring die ik eigenlijk met niemand wil delen, maar na veel gezeur van vriendinnen stuur ik jullie toch mijn verhaal op. Ondanks dat ik het echt een verschrikkelijke ervaring vond, vertel ik vaak lachen dat ik een kind met een keizersnede heb gekregen en dat de ander uit mijn anus is bevallen.

Mijn eerste kind was met een keizersnede geboren en de  gynaecoloog vond het echt een goed idee om de tweede natuurlijk te laten komen, nou ik heb het geweten.

Wat er niet mag ontbreken in je luiertas

Het verliep in het begin best ok. Ik had weëenopwekkers  gekregen en ik had om een ruggenprik gevraagd en die kreeg ik. Totdat ik bijna mocht persen ging het best oke.  Alleen toen kreeg ik ineens zo’n rare bobbel bij mijn buik en dat deed ook zoveel pijn dat de gynaecoloog in paniek schoot. Ze handelde direct door de ruggenprik uit te zetten en de kamer uit te lopen om hulp te halen. Blijkbaar moest het kind er direct uit en wat er toen gebeurde heb ik in een waas beleefd. Met een ketting begonnen ze met twee man met hun voet tegen het bed geduwd mijn kind eruit te trekken. De ruggenprik werkte niet meer en ik voelde alles. Maar ze waren helemaal niet met mij bezig, alleen maar met ‘het er uit krijgen van de baby’.  En toen gilde ik het uit, ik riep alleen maar “m’n reet, m’n reet”. De baby werd op mijn buik gelegd en ik vroeg mijn vriend haar weg te halen, alles deed pijn en dit kon ik niet verdragen. Ik werd naar de operatiekamer gereden en na 2,5 uur hechten werd ik wakker. Ik hoorde een dokter vaag iets zeggen over mijn totaalruptuur. Ik was boos en verdrietig, ik had zo graag een keizersnede gewild, maar heb naar hen geluisterd. Ik heb maanden last gehad met poepen en zitten en kan nog steeds niet normaal over mijn bevalling praten. Elise is nu 2 jaar oud.Mijn baby kwam uit mijn anus

Reageer op artikel:
Mijn baby kwam uit mijn anus
Sluiten