Redactie
Redactie Baby 10 mei 2019

Nieuw-Zeelandse baart reuze baby (via de natuurlijk weg!)

Een reuze baby: Nicolina Newcome uit Nieuw-Zeeland heeft hem via de natuurlijke wijze op de wereld gezet.

 

Knap werk

Had ze van tevoren geweten dat haar zoontje twee keer zo groot was dan een gemiddelde pasgeborene had ze wellicht voor een keizersnede gekozen. Zoals ze zelf zegt: ‘Ik was in shock toen ik zag hoe groot hij was’. Ruim 6 kilo schoon aan de haak. Pfff, je zal het maar moeten baren. We hebben respect voor Nicolina.

 

Gezond en wel

Zoontje Tobias is gezond, bezit over 10 tenen en 10 vingers; alles erop en eraan (en nog wel meer dan dat mogen we wel stellen). Het gaat hartstikke goed met ‘m. Met moeders ook gelukkig. Ze is bekomen van de schok, bekomen van een nogal heftige bevalling en bovenal super gelukkig met haar mannetje.

Reusachtige baby’s

Het lijkt wel over er telkens meer reusachtige baby’s geworden worden. Tobias staat met zijn gigantische baby-maten niet op eenzame hoogte. Het afgelopen jaar werden er meerdere reuze-baby’s geboren, zoals baby Ali James (uit Texas) en deze baby van ruim 5,2 kilo. Baby Harper doet er nog een schepje bovenop met zijn 7 kilo. En het record staat vooralsnog op een baby met een geboortegezicht van 10 kilo. 10 kilo!!!!! Halleluja. Alsof je er 3 tegelijk uitperst!?

Niets dan respect voor al deze moeders!

 

Bron: Telegraaf.nl

 

Reageer op artikel:
Nieuw-Zeelandse baart reuze baby (via de natuurlijk weg!)
Sluiten