Marieke
Marieke Baby 5 jan 2022

Slaaphulp

Eindelijk even rust: slaaphulp

Inmiddels zijn mijn kinderen al wat ouder, maar ik herinner me als de dag van gister hoe gestresst ik werd van een jengelende baby. Misschien lag het aan mij, maar dan functioneerde ik nul komma nul. Alles deed ik eraan om hem of haar stil te krijgen. Zeker wanneer je natuurlijk in een openbare ruimte bent en je het idee hebt dat iedereen je aanstaart en zich aan jou (en je baby) stoort. Dat zal in praktijk wel mee zijn gevallen, want als ik nu een baby hoor huilen, heb ik daar vrij weinig last van.

Uitvinding van de eeuw

Nu zat ik van de week met mijn man in een parkje en daar zat een stelletje met babywagen op een bankje. Eerst dacht ik dat ik wat aan mijn ogen had, maar mijn man zag het ook: de kinderwagen trilde.

Uit pure nieuwsgierigheid ben ik naar ze toe gelopen om te vragen wat dat was. En inderdaad het was wat ik al dacht te zien:

DE SLAAPHULP | ROCKIT BABY ROCKER

 

“De helpende hand voor de baby en ouders”

Vele ouders ervaren, wanneer de kinderwagen stilstaat, dat een baby wakker wordt of begint te huilen… Vaak moet men dan de kinderwagen wiegen, om de baby te kalmeren en weer te laten slapen… Dit is nu opgelost met de Rockit; de Baby Rocker!

 

De Rockit is een must-have accessoire voor de kinderwagen, één druk op de knop, en de Rockit zorgt ervoor dat de kinderwagen de gewenste wiegbewegingen gaat maken. Terwijl u bijvoorbeeld, de boodschappen opruimt, pauzeert, of de schommel duwt van uw oudere kindje. U hoeft dus niet continue de kinderwagen in beweging te houden en heeft u de handen vrij om van alles te doen. De Rockit is echt een helpende hand voor de baby en ouders!
•Gemakkelijk in gebruik en montage
•Rockit stopt automatisch na 30 minuten
•Functioneert circa 60 uur op 4 AA batterijen
•Spatwaterdicht en voor binnen en buitengebruik
•Goedgekeurd onder de hoogste EU-veiligheidsnormen
•Universele montage beugel voor alle modellen kinderwagens

 

Lees ook:

Tips voor het doorslapen

Tips om je kind in slaap te brengen en te houden

 

Reageer op artikel:
Slaaphulp
Sluiten