Redactie
Redactie Baby 10 mei 2019

Geen geboorteverlof voor papa Harry!

Prince Harry is nog maar een paar dagen ‘papa’, maar gewoon alweer aan het werk; geen geboorteverlof voor hem.

 

Invictus Games

Afgelopen maandag werd prins Harry voor het eerst vader. Prinsje Archie zag 6 mei het levenslicht. En nog geen 3 dagen laten staat Harry alweer in Den Haag voor de lancering van de Invictus Games. Ook een beetje ‘een kindje’ van Harry. Prins Harry is namelijk initiatiefnemer en beschermheer van dit internationale sportevenement voor (oud-)militairen die permanent lichamelijke of psychische trauma’s op hebben gelopen.

Volgend jaar zal voor de vijfde keer de Invictus Games gehouden worden, in Den Haag wel te verstaan. Zodoende kreeg Harry een rondleiding in het Zuiderpark, de plek die volgend jaar omgetoverd zal worden tot sportlocatie voor alle wedstrijden.

 

Babycadeau

Harry moest dan wel gewoon weer aan het werk, hij gaat niet zonder lege handen naar huis. De kersverse vader kreeg een schattig rompertje cadeau namens de organisatie, en ook fans stonden klaar met kraamcadeaus. Met volle handen weer naar huis dus.

En nu maar hopen dat Meghan een beetje bijstand heeft gekregen terwijl manlief aan de andere kant van de zee was … we vermoeden van wel 😉

 

Ook interessant:

Als papa een papadag weigert!

Meer dagen geboorteverlof voor de partner!

Reageer op artikel:
Geen geboorteverlof voor papa Harry!
Sluiten