Borstvoeding na borstverkleining

Borstvoeding na borstverkleining

Aan alle mede-moeders hier!

 

Toen ik 18 was heb ik een borstverkleining gehad. Ik had cup G en dat paste totaal niet bij mijn lichaam. Ik schaamde me zo voor mijn borsten dat ik altijd gebogen liep of een paar truien over elkaar aan trok. Als een gek baalde ik als de zomer eraan kwam, want dan moest ik weer hemdjes of shirtjes aan. Naar het strand ging ik nooit. Voor de jongens was ik Brigitte met die grote tieten. Ik haatte mijn naam om die reden en ben mezelf Bri gaan noemen. Zo heet ik overigens nog steeds.

Mijn grootste wens was een borstverkleining en op mijn 18e werd deze wens werkelijkheid. Mijn ouders stonden helemaal achter me. Na de operatie was ik – ondanks de pijn – heel erg gelukkig. Ik had eindelijk net als als mijn vriendinnen een cup B. Dit paste tenminste bij mijn lichaam. Ik kocht nieuwe bikini’s en leuke truitjes en voelde me helemaal happy de peppy.

De ideale borstvoedingsbeha 

Nu 12 jaar later ben ik nog steeds heel erg blij met mijn kleine borsten. Alleen ben ik nu in verwachting en krijg in november ons eerste kindje. Mijn man heeft last van allergie en astma, dus ik wil heel graag borstvoeding geven straks. Maar ik ben zo bang dat ik vanwege de borstverkleining geen borstvoeding kan gaan geven straks. Mijn verloskundige zegt dat het in veel gevallen gewoon helemaal goed gaat, maar er blijft natuurlijk een kans dat het niet gaat lukken.

Zijn er hier moeders die ook een borstverkleining hebben gehad en borstvoeding willen geven of al hebben gegeven? Ben heel erg benieuwd naar jullie ervaringen, goed of slecht en misschien wel goede tips voor mij en misschien andere vrouwen die met dezelfde vragen zitten.

Elektrisch kolfapparaat

Veel dank alvast en ik wens alle zwangeren een fijne zwangerschap toe.

Groetjes,

Bri

 

LEES OOK:

VERBODEN te zeggen tegen een moeder die BORSTvoeding geeft

De eerste keer aan de borst

 

Reageer op artikel:
Borstvoeding na borstverkleining
Sluiten