Redactie
Redactie Nieuws 4 jan 2019

Stel probeert al jaren een kindje te krijgen, arts ontdekt waar het fout gaat

Stel probeert al jaren een kindje te krijgen, arts ontdekt waar het fout gaat

 

Stel: je bent getrouwd, wilt heel graag een kindje, je doet al 4 jaar zeer intensief pogingen, maar het lukt maar niet.  Om wanhopig van te worden.

Helaas overkomt het meer stellen dan we zouden willen, maar zo ook een Chinees stel. Na 4 jaar actief maar zonder succes de liefde bedrijven, besloten ze gynaecoloog Dr. Liu Hongmei te raadplegen.

Baby’s blijken verwisseld bij geboorte, moeder wil echte zoon niet zien

Dr. Liu Hongmei deed wat onderzoeken, bij de vrouw en bij de man. Bij de vrouw stuitte ze op een verbazingwekkende constatering alsmede de verklaring voor het niet zwanger worden… de vrouw bleek nog maagd.

Nou ervoer zij de seks altijd al als ‘pijnlijk’, maar ook dat kon meteen verklaard worden: ze maakten al die tijd gebruik van het verkeerde gaatje. Oepsss.

Dr. Liu Hongmei gaf het stel een boek over seksuele voorlichting mee en toen was het probleem snel opgelost. Sterker nog, het Chinese stel kreeg een mooie beloning voor het goed lezen van het boek: de vrouw was binnen een paar maanden zwanger. (En laten we hopen dat ze seks nu ook wat meer kan waarderen)

Ze hebben hun dankbaarheid aan Dr. Liu Hongmei getoond. En wel met: 100 eieren en een levende kip.

Onze conclusie: de hoogste tijd om ons boek D’r Op of D’r Onder, alles wat je wel (niet) wilt weten over het maken van een baby in het Chinees uit te geven!

Bron: Telegraaf.nl

Fotobron: Pinterest

Help: ik heb hevige bloedingen tijdens zwangerschap

Reageer op artikel:
Stel probeert al jaren een kindje te krijgen, arts ontdekt waar het fout gaat
Sluiten