Help: ik heb hevige bloedingen tijdens zwangerschap

Help, ik heb hevige bloedingen tijdens zwangerschap

Aan alle zwangeren of moeders. Ik schrijf dit omdat ik me ontzettend veel zorgen maak. Ik ben nu 8 1/2 week in verwachting van ons eerste kindje, maar heb sinds een dag of tien steeds bloedingen. Ik ben hiervoor bij de verloskundige geweest en ik heb een extra echo gekregen waar het leek dat alles in orde was. Ik heb net weer de verloskundige gebeld, maar ze kan eigenlijk niet zoveel zegt ze, behalve afwachten. Voor nu ziet alles er normaal uit en er zijn – volgens haar – vrouwen die tijdens hun hele zwangerschap bloed verliezen, maar gewoon een gezond kindje op de wereld zetten. Ik probeer me hieraan vast te houden, maar eerlijk gezegd zit ik de hele dag in spanning.

Misverstanden rondom een miskraam

Zijn er andere vrouwen die hier ervaring mee hebben en mij een beetje gerust kunnen stellen of misschien hebben jullie wel tips voor me?

En ik zag dat je vanaf 14 weken thuis het hartje kan luisteren met een Doppler. Zijn er mensen die dat hebben of krijg je daar alleen maar meer stress van?

Ik hoop dat jullie mij kunnen helpen! Mijn dank is heel erg groot!

Groet, A

Reageer op artikel:
Help: ik heb hevige bloedingen tijdens zwangerschap
Sluiten