Redactie
Redactie Nieuws 1 mei 2020

Rens Kroes zwanger

Rens Kroes heeft een ‘kleine in haar oven’

Rens Kroes – bekend als jongere zusje van topmodel Doutzen Kroes – heeft gister bekend gemaakt in blijde verwachting te zijn. Rens Kroes (schrijfster van de powerfood boeken)schrijft het volgende op haar Instagram:

INSTAGRAM

Met zoveel liefde schrijf ik dit bericht. Vandaag ben ik jarig, maar deze dag is nog nooit zo bijzonder geweest. Het is een dag om nooit te vergeten, want ik heb mijn beste verjaardagscadeau (ever!) al 4 maanden in mijn buik. Ik heb een kleine in de oven, in MIJN oven. Maar dan wel een heel speciaal recept dit keer die er in oktober uitkomt 😉 Sid en ik zijn helemaal ready om dit grote avontuur aan te gaan samen. My baby, je bent zo welkom. Jij wilde hier zijn kleine Powerfoodie (@powerfoodies), je hebt gekozen voor ons. En we gaan ervoor zorgen om je alles te geven wat je nodig hebt. Wij voelen ons de gelukkigste mensen ter wereld!

Veel liefde

Wij wensen Rens en haar partner heel veel geluk toe en kijken uit naar hun ‘powerfoodie’ in oktober.

Lees ook:

Bijzondere namen die bekende mensen kozen voor hun baby

Waarom herfstkinderen super zijn

Reageer op artikel:
Rens Kroes zwanger
Sluiten