Komt het nog goed met mijn vagina?

INGEZONDEN VRAAG!

 

Wij kregen deze vraag van een vrouwelijke lezer. We begrijpen dat het misschien niet echt een onderwerp is waar mensen via social media op willen reageren. Jullie mogen ons ook een PM sturen, dan sturen wij het door naar de persoon die deze vraag heeft gesteld.

 

Hoi allemaal,

 

Omdat ik deze vraag niet echt aan mijn naasten durf te stellen, hoop ik dat ik via deze weg een antwoord krijg.

 

Ik zou graag van andere vrouwen hun ervaringen horen – hopelijk positief -, want op dit moment maak ik me een klein beetje zorgen om mijn vagina:

 

Ik ben 3 maanden geleden bevallen van een prachtige zoon, helemaal weer opgeknapt en alles gaat goed met mijn zoon en met mij .

Maarrr… Ik heb het idee dat mijn vagina een stuk wijder is dan voor de bevalling en ik hoop dat dat nog goed komt. Ik heb een vrij heftige, langdurige bevalling gehad, met uiteindelijk een vacuümverlossing en een enrome knip.

 

Mijn zoon woog bijna 4 kilo, ik ben zelf vrij smal, dus er is behoorlijk iets door heen gegaan, lijkt me.

Gelukkig ben ik na de bevalling weer netjes inwendig en uitwendig gehecht en ik had het idee dat het er wel weer goed uitzag.

 

Ik train druk mijn bekkenbodemspieren, maar mijn vriend en ik, vinden het nog steeds best wijd. Niet dat mijn vriend klaagt hoor, maar ik voel me er erg onzeker door. Ik vraag me af wat de ervaringen van anderen zijn na een (liefst soortgelijke) bevalling. Wordt het nog weer beter na verloop van tijd???

 

Groetjes van een onzekere moeder

 

Hebben jullie een vraag waar wij of de lezers je misschien mee kunnen helpen, stuur ons dan een PM. Moeders zijn er immers om elkaar te helpen en minder onzeker te maken, toch?

Reageer op artikel:
Komt het nog goed met mijn vagina?
Sluiten