Knip in piemel na kinderen

Na drie gezonde kinderen zijn wij klaar. Ons gezin is compleet, zo voelt dat en we zijn er happy mee. We zijn alle drie de keren binnen no time zwanger geraakt. De laatste twee keer eigenlijk veel sneller dan verwacht. Heerlijk natuurlijk, want je hoort veel andere verhalen van vrouwen waarbij het niet makkelijk gaat. Maar goed, nu we geen kinderwens meer hebben en onveilig vrijen geen optie meer is, moeten we actie gaan ondernemen. Ik heb vanaf mijn 17e aan de pil gezeten en na drie helse bevallingen heb ik eigenlijk geen zin meer in gedoe daar beneden. Ik wil geen eendenbekken meer, geen gepiel, geen dokters bij mijn vagina, gewoon niet meer, dus een spiraal valt dan af. Maar eerlijk gezegd wil ik ook niet aan de pil. Ik ben even klaar met het slikken van hormonen, ik wil mijn lichaam gewoon even rust geven.

 

Toen ik bij mijn partner aangaf dat het misschien nu wel zijn beurt zou zijn om actie te ondernemen, werd dit een pittige discussie. Hij vond het totale onzin dat hij iets zou laten doen. EEN KNIP IN Z’N PIEMEL, al zou het er wereldvrede door krijgen, hij zou het never-de-nooit-niet doen. Waarom precies is me niet helemaal duidelijk geworden. Ik hoorde hem later aan vriend gekscherend vertellen dat ik dit had voorgesteld en ik hoorde iets over geen sperma, maar stofwolken die er dan uit zouden komen bij een orgasme. Totale onzin, want na een klein beetje googlen wordt al duidelijk dat er gewoon vocht ui de piemel blijft komen, alleen komen er geen zaadcellen meer uit. Ook is het een ienie-mini operatie, het komt niet in de buurt van bevallen.

Ik weiger iets te gaan doen, zeker nu hij zo recalcitrant doet. Ik heb gezegd dat we het alleen nog maar met condoom doen zolang hij zich niet laat helpen en ik weet toevallig dat hij daar helemaal niet blij van wordt.

Ben benieuwd wie van ons uiteindelijk overstag gaat!!!

Reageer op artikel:
Knip in piemel na kinderen
Sluiten