Het geslacht van je kindje bepalen: kan het echt? Hier wat tips…

Tja, ook al is het nog steeds niet altijd bij iedereen helemaal geaccepteerd om je voorkeur uit te spreken, feit is dat er aanstaande ouders zijn die specifiek een voorkeur hebben voor een zoon of juist een dochter. Helemaal niet gek wanneer je na drie dochters verlangt naar een stamhouder of juist na een paar voetballende, vechtende knullen dat je verlangt naar haartjes vlechten en kleurplaten inkleuren met glitterpennen.

Maar is het mogelijk om de natuur een handje te helpen? Wij zijn voor jullie op onderzoek uitgegaan.

In sommige landen is het tegenwoordig mogelijk om met bepaalde medische ingrepen het geslacht van je kindje te bepalen, maar in Nederland is dit niet toegestaan. Maar als je echt een voorkeur hebt, dan zou je onderstaande tips kunnen proberen, we bieden natuurlijk geen garantie 🙂 dus verf je babykamer alsjeblieft nog niet helemaal roze of juist blauw.

  • De timing van de daad is wel degelijk van belang. Voor een jongetje kun je het het beste vlak voor of op het moment van de eisprong doen, omdat die mannelijke zaadjes nou eenmaal sneller zwemmen. Meisjes zouden dan misschien iets trager zijn, maar – zoals ook in het echte leven haha – wel sterker: zij overleven weer langer en hebben daarmee kans op de hoofdprijs als er een paar dagen voor de eisprong is gesekst.
  • Iedere vagina heeft een bepaalde zuurgraad, ofwel het vaginale klimaat. Deze zuurgraad kun je testen met teststrookjes bij de drogist. De pH-waarde van je vagina zou tussen de 4 en 4,5 moeten liggen. Hoe zuurder het vaginale klimaat, hoe groter de kans op een meisje zou zijn. Er zijn zelfs vrouwen die alleen maar zure dingen eten om zo de zuurgraad te verhogen. Geloof je hierin, dan zou je – voor een meisje – bijvoorbeeld vooral champignons, zuurkool, bananen, ananassen, granaatappels, kwark, eieren, sojasaus, azijn moeten eten. Wil je juist een jongen eet dan bijvoorbeeld vooral sojanoten, witte bonen, amandelen, karnemelk, avocado’s, komkommer, boerenkool of broccoli.
  • De standjes waarbij de man zo diep mogelijk kan penetreren verhogen de kans op een jongen: op z’n hondjes dus. Wil je juist een meisje dan is het de bedoeling dat er een minder diepe penetratie plaatsvindt zodat het zaad een langere weg af moet leggen naar de baarmoeder, waardoor de langzamere, maar sterkere vrouwelijke zaadcellen in het voordeel zijn.
  • Er wordt gezegd dat ruige seks jongetjes maakt en tedere seks meisjes. Dan weet je ook meteen wat voor seks je vrienden met vier zoontjes hebben.
  • Als de vrouw klaarkomt, geef je de mannelijke zaadcellen meer kans.
  • Een zoutarm dieet en veel zuivelproducten vergroot de kans op een meisje, voeding die rijk is aan zout en kalium vergroten de kans op een jongen.
  • Sommige mensen zweren bij de Chinese astrologie, waarbij je aan de hand van je leeftijd en de maand van het jaar het geslacht zou kunnen bepalen. Wel een ingewikkelde methode, want je weet natuurlijk nooit of het die maand dan ook daadwerkelijk ‘raak’ is.

 

Maar houd het leuk hè? Leg bij het ‘maken’ van een kindje niet te druk op je partner (en ook niet op jezelf). Lees daar in dit artikel meer over.

Af en toe zou ik mijn twee meisjes in willen ruilen voor alleen maar jongens om de volgende redenen:

Reageer op artikel:
Het geslacht van je kindje bepalen: kan het echt? Hier wat tips…
Sluiten