Top 5 Kinderfeestjes

Feestjes voor kinderen: babyshowers, kraamborrels, doopfeestjes, verjaardagsfeestjes… meer dan genoeg goede redenen om een kindermoment te vieren. En gelukkig maar, want feestjes zijn leuk!

Daarom deze week een Top 5 Kinderfeestjes: vol tips om een feestje een groot succes te maken!

PSIKHOUVANJOU

Te beginnen met het perfecte cadeau, want dat moet natuurlijk een schot in de roos zijn.

Wij zijn persoonlijk fan van de online webshop PSIKHOUVANJOU. Daar heb je werkelijk voor alle gelegenheden en leeftijden de leukste kindercadeaus, voor hele kleine prijsjes, maar ook mooi kwalitatief en tijdloos speelgoed waar je graag net dat beetje meer aan uitgeeft. Van gezellige, kleurrijke naamletters die op een deur geplakt kunnen worden, hele zoete nachtlampjes tot een prachtige, houten poppenwagen (als je kind er te oud voor is geworden, wil jij er nog steeds geen afscheid van nemen omdat hij als kameraccessoire ook niet misstaat).

Dus laat je zoektocht naar een geslaagd cadeau maar beginnen bij www.psikhouvanjou.nl

HELP, HELP, HOERA!

Okay, misschien wat raar om ons eigen boek nu te noemen, maar het níet noemen van Help, Help, Hoera! zou nóg raarder zijn… ;).

Kinderfeestjes, verjaardagen, traktaties, babyshowers, kraambezoek of feestdagen: ze kunnen af en toe voor behoorlijk wat stress zorgen (wat met een beetje pech ook nog eens wordt vastgelegd op de foto). Terwijl de een er standaard een aantal grijze haren rijker van wordt, schudt de ander – al dan niet verantwoorde – spectaculaire traktaties of feestjes uit de mouw. Zijn acrobaten, springkussens en olifanten echt nodig of brengt een middagje zakdoekje leggen of een speurtocht minstens evenveel vertier? Hoeveel kinderen nodig je uit, wat doe je met dat ene kind dat het feestje maar saai vindt en breng je de kinderen nou wel of niet thuis na het feestje?

Help, Help, Hoera! is een handleiding vol do’s en absolute don’ts, traktatietips (ja, ook gezonde), waar en hoe regel ik een partijtje voor mijn kind van 0 tot 10 jaar, et cetera. Laat de confetti maar komen!

Te koop in alle boekhandels en bij Bol.com:

 

 

 

 

 

 

PIñATA

Ieder verjaardagspartijtje heeft recht op een waardige afsluiting. Wil jij de kinderen op een originele manier de deur weer uit laten gaan, dan doe je dat met ene piñata. Een typisch Mexicaans gebruik; een figuur van bijvoorbeeld papier-maché en die is gevuld (of kun je zelf vullen) met speeltjes, snoep… wat je maar wilt. De piñata hang je aan het einde van het feestje stevig op aan een touw, een voor een mogen de kinderen op de piñata slaan met een stok, net zo lang totdat hij kapot gaat (en de inhoud op de grond valt). De boel verzamelen en uitdelen maar! Leuk dat ze het vinden!

Piñata’s zijn in alle kleuren, vormen maten te koop bij Bol.com

 

TAART

Wat is een feestje zonder een goede, lekkere, mierzoete taart!? Inderdaad. Een feestelijke taart hoort er gewoon bij. En hoe leuk is het om deze net net even een persoonlijke touch te geven: naam, leeftijd, foto’s, zijn of haar lievelingskarakter… noem maar op.

Bij www.hettaartenhuis.nl kun je je lol op. Als daar niets naar wens tussen zit, weten wij het ook niet meer.

 

BALLONCADEAU

Wil je graag een origineel cadeau geven, een schot in de roos bij de Jarige Job of Jet, een twee-in-één-cadeau? Dan weten wij wat jij moet geven: een ballon met daarin een cadeautje verstopt! Feestelijker dan dit gaat het niet worden. Deze cadeauballonnen, gevuld met lucht of helium, en dus een niet al te zwaar wegend cadeautje zijn te laten maken bij Zorg voor Party.

Wil jij iets geven wat een mensenleven lang een mooie herinnering blijft?
Kijk dan snel op www.zorgvoorparty.nl

 

 

 

 

 

 

 

Reageer op artikel:
Top 5 Kinderfeestjes
Sluiten