Redactie
Redactie Peuter 24 sep 2019

Even 2x kijken voordat je je kind op de schommel zet!

De schommel in een speeltuintje, onschuldiger kan niet. Althans, dat zou je denken… toch?

 

Kwajongensstreek?

Toch niet zo onschuldig, kwam de politie in Eindhoven achter. Daar bleek dat in het speeltuintje aan de Amienslaan spijkers van onderaf door de zitting van de schommel waren geslagen. Je moet er niet aan denken dat je je kind vol enthousiasme op de schommel zet… heeft ie zo een spijker in z’n poeperd… pijnlijk!!!

Wie dit heeft gedaan is nog een groot raadsel. Zullen we waarschijnlijk ook nooit achterkomen. We gaan er maar vanuit dat het een kwajongensstreek is en niet dat er een volwassen persoon met voorbedachte rade aan de slag is gegaan.

Copyright: Politie

Alert

Maar wel weer even een kleine wake up call. Dat je als ouders op alles voorbereid moet zijn en net even moet verder kijken dan je denkt. Ook als zijn veel ongelukjes gewoon niet te voorkomen.

 

Anders…

En als je een ongelukje niet kunt voorkomen (wat gewoonweg vaak het geval is), dan maar beter goed genezen.

Het toeval wil: we hebben daar een mooi, handig boekje voor geschreven in begrijpelijke taal! 🙂

Buskruit met EHBO. In samenwerking met en in opdracht van de Koninklijke Nederlandse Vereniging EHBO. Zodat in geval van een ongeluk(je) erger voorkomen kan worden en je kind à la seconde de beste eerste hulp krijgt. Super nuttig! Buskruit met EHBO is hier te koop voor slechts 14,95.

 

EHBO workshop gericht op kinderen

Oók nuttig! Een workshop EHBO gericht op kinderongeluk(jes). Verzorgd door EHBO-docenten van KNV EHBO. En ze komen gewoon bij je aan huis! Ook in de avonduren! Hoe fijn is dat!? Geen excuus meer om geen EHBO-cursus te doen toch? Klik hier voor alle informatie betreffende deze workshops.

Reageer op artikel:
Even 2x kijken voordat je je kind op de schommel zet!
Sluiten