Marieke
Marieke Boekentip 28 jul 2020

BUSKRUIT met EHBO

Alles wat je als ouder moet weten bij ziekte en pijn, groot of klein

Een ongeluk(je) zit in een klein hoekje, zeker waar het kinderen betreft. Want kinderen zijn nou eenmaal avontuurlijk en onderzoekend, vaak nog heerlijk zorgeloos, impulsief, soms wat ongecontroleerd en sneller dan het geluid.

Koop hier Buskruit met EHBO

Bovendien zijn kinderen met nog niet zoveel virussen op hun teller ontvankelijk voor (kinder)ziekten, om over bacteriële boosdoeners nog maar niet te spreken.

Iedere ouder zal zich dan ook moeten voorbereiden op tig bezoekjes aan de huisarts en op zijn minst één bezoekje aan de Spoedeisende Hulp. Ook als vitaminecocktails tot het dagelijks menu behoren, je woning 100% kidsproof is en je ogen in je achterhoofd hebt. Eén keer knipperen en ….

Buskruit met EHBO is in opdracht van en in samenwerking met KNV EHBO speciaal geschreven voor alle ouders die weleens in een situatie terechtkomen waarbij hun kind op welke manier dan ook gehavend ‘uit de strijd komt’ en zijzelf even geen raad weten. Van schaafwond tot verstikking, van blaasontsteking tot kinderziekte, van hapje kerstster tot tekenbeet, van eczeem tot elektriciteitsletsel; al het mogelijk lichamelijk ongemak of letsel komt aan bod. Beschreven wordt hoe je het Buskruit met Muisjes herkennen, hoe je moet handelen en – indien mogelijk – hoe je het kunt voorkomen.

Met als doel dat deze informatie het verschil kan maken. Of liever gezegd, dat ouders zelf het verschil kunnen maken. Kortom, hét EHBO-handboek voor iedere ouder.

Hier te koop Buskruit met EHBO

Wat hebben we nog meer?

Buskruit met Muisjes

Buskruit met peuters

Lees ook:

Kokend water over mijn kindje

 

Reageer op artikel:
BUSKRUIT met EHBO
Sluiten