Redactie
Redactie Musthaves 14 jun 2019

Papa, ik lijk steeds meer op jou

Nog twee nachtjes en dan is het weer vaderdag. Altijd lastig om weer een origineel cadeau te bedenken, want voor mannen is het toch vaak wat lastiger dan voor vrouwen. Op vaderdag is het hét moment om hem in de watten te leggen en hem te vertellen of te laten merken wat je voor hem voelt als kind. Soms zijn de kindjes nog te jong en zal mama een beetje moeten helpen. Wij vonden een aantal leuke gepersonaliseerde cadeau’s.

Houdt hij van een wijntje op z’n tijd? Dan is dit misschien wel een leuk cadeau voor jullie liefste papa. Een lekkere fles wijn met een eigen tekst erop. Dat wordt zeker een tranentrekker…

Is jouw papa meer van een biertje na zijn werk of in het weekend? Dan kun je via deze link bierflesjes bestellen met een persoonlijke tekst erop. Lekker en ook heel erg origineel.

 

Wil je op zondagochtend met een échte verrassing binnenkomen, dan is een ballon met een foto van papa en een persoonlijke test erbij echt de bom, eeew de ballon. Via deze link heb je het zo geregeld.

Voor de echte zoetenkauwers onder de papa’s is er een heerlijke doos chocola te bestellen met een foto van papa met de kindjes erop. Via deze link is het binnen een paar minuten geregeld.

Voor meer leuke vaderdag ideeën, kijk hier!

Wanneer lijk je op je moeder en wanneer op je vader?

‘Ik vind papa veel liever dan jou’ (Eveline Otto)

Reageer op artikel:
Papa, ik lijk steeds meer op jou
Sluiten