Marieke
Marieke Boekentip 18 dec 2017

BUSKRUIT met MUISJES (BESTSELLER!)

Alles wat je (niet) wilt weten over het krijgen van een baby

‘Waarom heeft niemand mij dit ooit verteld?’. Een herkenbare vraag voor prille moeders en een van de redenen voor ons om onze ervaringen op te schrijven.

BUSKRUIT met MUISJES behandelt de laatste fase van de zwangerschap, de bevalling en het eerste jaar met je kindje. Roerige tijden in een mensenleven. Met dit boek zal deze periode minder onzeker, minder stressvol en misschien zelfs minder pijnlijk zijn. Dit boek is namelijk anders dan alle andere boeken. Geschreven door 3 moeder van in totaal 10 kinderen is het een naslagwerk voor iedere (aanstaande) moeder die (weer) door die eerste heerlijke, maar ook onzekere tijd gaat als de kraamhulp de deur achter zich dicht heeft getrokken.

Met een lichaam vol hormonen, kraamtranen van geluk, enorme borsten en eventueel bevallingsleed, kun je best wat tips en tricks gebruiken. Je moeder is het waarschijnlijk allemaal allang vergeten en je zus of beste vriendin durft misschien geen ongevraagd advies te geven. Bovendien is geen moeder, geen bevalling en geen kind hetzelfde. Voedings- en doorslaapschema’s, veel tips voor o.a. zwangerschaps- en bevallingsleed; het komt allemaal aan bod.

En je partner? Ja, niet om het een of ander, maar die zit er toch niet op re wachten om een boek te lezen over bevallingen, baby’s en hormonen? Er is wel aan je partner gedacht hoor. Voor hem staat alleen het broodnodige in blauwe kaders (kort en to the point zoals mannen dat het liefst hebben), zodat hij niet helemaal onvoorbereid zal zijn.

Een handleiding die hulp biedt in tijden van chaos en emotie.

Met persoonlijke bijdragen van Nicolette van Dam, Natasja Froger, Richard Kemper, Paul de Leeuw, Frank Evenblij, Danielle Oerlemans en Susan Smit.

Medische informatie is nagelezen en goed bevonden door medisch specialisten en deskundigen.

Te koop bij alle boekhandels (online en in de winkels) en bij Bol.com.

ISBN: 9789400503052

Prijs: 19,95

 

Reageer op artikel:
BUSKRUIT met MUISJES (BESTSELLER!)
Sluiten