Marieke
Marieke Boekentip 18 aug 2021

BUSKRUIT met PEUTERS

Buskruit met Peuters

Alles wat je (niet) wilt weten over de wereld van je dreumes of peuter

Vroeg of laat overkomt het iedere ouder wel eens. Je peuter stort zich ter aarde in een woedeaanval zoals nooit tevoren, en meestal nèt in de supermarkt, speeltuin of een andere openbare plek. En was voorheen je angst dat alles in de mond van je baby verdween, nu vraag je je af hoe je er zonder al te veel strijd iets verantwoords in krijgt. Kortom: de dreumes- of peuterfase. Het buskruit is uit de luiers en dat gaat gepaard met nieuwe uitdagingen: driftbuien, eetproblemen, zindelijkheidstraining, noodgedwongen restyling van je huis…

Buskruit met Peuters  staat vol verhalen, tips en wetenswaardigheden die elke ouder wat soepeler door deze leeftijdsfase (1-4 jaar) kan loodsen, maar dan nèt even anders dan je van andere boeken gewend bent. E is ook aan je partner gedacht. Voor hem staat het broodnodige in blauwe kaders, zodat hij ook nu niet helemaal onvoorbereid zal zijn.

Met persoonlijke bijdragen van Do, Leco van Zadelhoff, Nicolette van Dam, Remco Veldhuis, Richard Kemper, Xander de Buisonjé, Kim Pieters en Renate Gerstanowitz-Verbaan.

Medische informatie is nagelezen en goed bevonden door medisch specialisten en deskundigen.

Te koop bij alle boekhandels (online en in de winkels) en bij Bol.com.

ISBN: 9789400504981

Prijs: 22,95

Lees ook:

Buskruit met EHBO

Reageer op artikel:
BUSKRUIT met PEUTERS
Sluiten