Marieke
Marieke Boekentip 18 dec 2017

D’R OP of D’R ONDER

Alles wat je (niet) wilt weten over het maken van een baby

‘Hoe zit het nou precies met mijn ovulatie? Wat moet je nou wanneer en hoe doen, en wat moet je nou juist níet doen?’ Een herkenbare vraag voor veel moeders in spe.

Het moment is aangebroken: jullie willen samen een kindje. Veel vrouwen denken nog steeds dat bij het weggooien van de pilstrip het meeste werk is gedaan, maar dit gaat niet zomaar voor iedereen op. Want zwanger worden duurt gemiddeld een jaar! Dus nee, je bent niet de enige die informatie rondom zwanger worden absorbeert, alle trucen uit de kast trekt en rondom de eisprong naakt op hoge hakken nonchalant de slaapkamer binnen wandelt. Ook wij – Nina, Noor en Marieke – hebben in diezelfde (rode) hakken gestaan.

Om het jou makkelijker te maken, hebben we alle mogelijke informatie voor je verzameld. Feiten, fabeltjes, tips, weetjes… alles komt aan bod, uiteraard onder toeziend oog van (medisch) specialisten en ervaringsdeskundigen. En er is ook aan je partner gedacht. Ook hij kan genoeg dingen doen of laten om het proces (ofwel: de zaadjes) een duwtje in de goede richting te geven. Jullie lezen er alles over in dit boek: D’R OP of D’R ONDER.

Te koop bij alle boekhandels (online en in de winkels) en bij Bol.com.

ISBN: 9789400507968

Prijs: 19,99

 

Reageer op artikel:
D’R OP of D’R ONDER
Sluiten