Redactie
Redactie Baby 2 mei 2019

Britten vermoeden dat baby Harry en Meghan stiekem al geboren is. UPDATE

Er zijn Britten die stiekem het vermoeden hebben dat Baby Sussex, de baby van Meghan en Harry, al geboren is.

UPDATE: Een persvoorlichter van het Brits Koningshuis heeft bevestigd dat er nog GEEN prinsje of prinsesje is geboren.

 

Uitgerekende datum

Meghan zou eind april uitgerekend zijn en we leven nu 2 mei. Geen man overboord natuurlijk, wat is nou 2 dagen over de uitgerekende datum? Ware het niet dat in koninklijke kringen vaak expres de uitgerekende datum uitgelekt wordt. Alleen tellen ze dan bij die zogenaamde uitgerekende datum een paar weken extra op, zodat de pers niet al weken van tevoren dag en nacht alert is en het verwachtende paar zo wat ‘rust’ krijgt die laatste weken van de zwangerschap. Daar zou nu dus ook sprake van kunnen zijn.

 

Eigen wijze

Meghan en Harry blijken al aangegeven te hebben dat ze de dingen allemaal op hun eigen manier willen doen. Geen bevalling in het ziekenhuis waar alle koninklijke baby’s geboren worden, maar liefst thuis (… als we de pers moeten geloven wordt het ook een badbevalling). Ook zou Meghan medelijden gehad hebben met Kate die een paar uur na de bevalling al mooi opgemaakt en al en in vol ornaat op de trap vor het ziekenhuis met de nieuwste telg moest poseren. Een aanwijzing dat zij dat anders wil doen?

 

Aanwijzingen

Het feit dat Harry volgende week in Nederland zal zijn voor een bezoek doet de Britten denken dat de baby er wellicht al is. Waarom zou hij die afspraak anders inplannen? Een afspraak die hij nota bene eerder als ‘onzeker’ had bestempeld in verband met de komst van de baby.

Het feit dat Meghan’s vaste visagiste een afspraak gepland heeft in London op 5 mei geeft ze des te meer te denken…

 

Zou Baby Sussex er al zijn?

Wat denken jullie? Zou de kleine prinses of het kleine prinsje stiekem al geboren zijn en zijn de kersverse ouders in alle rust aan het genieten van hun wondertje, voordat de hele wereld er bovenop duikt?

 

Meedoen kan nog steeds!

Doe je voorspelling over The Royal Baby en win!

 

Reageer op artikel:
Britten vermoeden dat baby Harry en Meghan stiekem al geboren is. UPDATE
Sluiten