Bistro Manon

Bistro Manon – de moeder van een twee- en een drieling!

Kennen jullie het verhaal van Manon nog? Zij kreeg in een jaar zowel een tweeling als een drieling… En wij vinden een baby soms al vermoeiend! Kun je na gaan. Manon draait haar handen niet om voor vijf kinderen in een hele korte tijd en heeft zichzelf allemaal handige tips & tricks aangeleerd. Een bekende moeder op Instagram.

Op 15 september komt Manon met haar eerste kookboek: Bistro Manon

Manon runt elke dag een soort mini-bistro voor zeer kritische vaste gasten: haar twee- én drieling eten van jongs af aan al smaakvol mee en zijn ware lekkerbekjes. En vaak krijgt ze de vraag: hóe doe je dat? Daar is haar kookboek Bistro Manon het antwoord op.

Bistro Manon

In Bistro Manon deelt ze hoofd- en bijgerechten: je kiest het hoofdgerecht dat je die avond wilt eten en vervolgens kun je eindeloos variëren met passende bijgerechten. Met deze flexibele opzet kun je met betrekkelijk weinig moeite toch iedere dag iets anders op tafel zetten. Combineer Marokkaanse gehaktballetjes met saffraanrijst of kies voor couscous. Serveer daarbij gegrilde courgettes of een komkommersalade. Maak eens Indiase curry met gekookte rijst. Ook lekker met naanbrood of raita. Naast de (internationale) receptuur geeft Manon tips over de voorraadkast, slimme kooktechnieken en diverse basisrecepten. Dit kookboek heeft als doel het delen van recepten die lekker, gezond, toegankelijk én praktisch zijn, en bovendien flexibiliteit in de keuken bieden. Vooral voor gezinnen met jonge kinderen.

 

Wil je meer weten over Manon Proper en haar gezin met vijf kinderen? We hebben een paar jaar geleden een leuk gesprek met haar gehad toen de kinderen nog heel klein waren. Hieronder is het interview te lezen met Manon Proper.

Zie hier onder andere het interview:

Het interview met Manon Proper

Tips voor een moeilijke eter

 

 

Reageer op artikel:
Bistro Manon
Sluiten