Dit mag je niet missen: Bear & Mees!

Bear & Mees: dit mag je niet missen

Mijn eerste vraag was of ze deze schoenen ook in volwassen maten aanbieden? Helaas, nog niet, dus dan ga ik maar helemaal los voor mijn kinderen. Eindelijk is er een kinderschoenenlabel dat van zowel top kwaliteit is, er waanzinnig uit ziet en ook nog eens diervriendelijk is en gemaakt van duurzame materialen én betaalbaar.

       

Kinderen en hun mening

Uit ervaring weet ik dat kinderen graag dragen wat zíj mooi vinden. Helaas ligt dat niet altijd  – of zeg maar eigenlijk altijd niet – op éen lijn met wat de ouders mooi vinden staan bij hun kinderen. Dat hoeft natuurlijk niet altijd een probleem te zijn, alleen ligt dat bij schoenen net wat anders. Mijn moeder heeft me altijd geleerd dat je schoenen voor kinderen altijd van goede kwaliteit moet kopen. De voetjes zijn nog in de groei en ze moeten er hun hele leven mee doen. En dáar wringt nou juist de schoen: kwalitatief goede schoenen zijn meestal niet de schoenen die peuters of kleuters nou direct mooi vinden. En als kinderen een mening hebben moet je sterk in je schoenen staan om deze wedstrijd te winnen. Maar Bear & Mees heeft hier verandering in gebracht, deze schoenen zijn namelijk zowel heel cool als goed voor de voetjes.

Geen sokken meer nodig

Toen mijn zoontje van drie jaar de schoenen van Bear & Mees kreeg was hij direct dol enthousiast: ‘deze zijn cool, mama’. Hij is momenteel veel met dieren bezig, dus deze prints zijn een schot in de roos. De schoenen gaan dor de klittenband heel makkelijk aan en uit en door de badstof voering kan je er ook met blote voeten in zonder dat de voetjes of schoentjes gaan stinken.

Diervriendelijk

Het nieuwe merk wil kinderen uitdagen om zich bewust te worden van de wereld waarin ze opgroeien. Veganistische schoenen hebben vaak een ‘geitenwollen sok’ imago, maar daar wil Bear & Mees verandering in brengen. Bear & Mees wil kinderen aanspreken aan de hand van vrolijke prints uit het dierenrijk. Daarnaast maakt Bear & Mees op een speelse wijze een link met de plastic soep, door schoentjes aan te bieden gemaakt van gerecyclede PET-flessen.

Bear & Mees

Nadat Ellen Rijntjes – Founder Bear & Mees – jarenlang de damesschoenen voor fashionlabel Fabienne Chapot heeft ontworpen, geproduceerd en verkocht, was het tijd voor een nieuwe uitdaging. Inmiddels moeder van twee zonen, verwonderde ze zich over het feit dat de kinderschoenen qua design en kwaliteit vaak te wensen over lieten.

Rijntjes: “Het blijft altijd de uitdaging om kwalitatieve kinderschoenen te vinden. Naast het feit dat kwalitatieve schoenen vaak erg aan de prijs zijn, vond ik het aanbod in verrassend design ook vaak ver te zoeken.”

 Om de schoentjes van Bear & Mees betaalbaar te houden, is ervoor gekozen om deze uitsluitend online te verkopen op www.bearmees.com.

Volgende week mogen wij een paar verloten onder onze lezers, dus houd onze site goed in de gaten!

 

 

De 20 mooiste babynamen gebaseerd op de natuur

 

 

 

 

 

Reageer op artikel:
Dit mag je niet missen: Bear & Mees!
Sluiten