Redactie
Redactie Nieuws 20 feb 2019

Vliegtuig landt met 1 passagier meer dan toen het opsteeg: baby geboren

Afgelopen vrijdag kregen de passagiers van vlucht 1954 van Puerto Rico naar Fort Lauderdale gratis en voor niets wat spektakel tijdens hun vlucht. En de bemanning kreeg er een passagier bij.

 

Bevalling in de lucht

Een vrouw die meevloog beviel namelijk spontaan in de lucht. Het was niet eens een lange vlucht, slechts 2 uur en 50 minuten, dus ze heeft – gelukkig voor haar – ondanks de schok van de spontane komst van haar baby wel een snelle bevalling gehad.

 

Adequaat personeel

Adequate bemanning en medische professionals aan boord hebben ervoor gezorgd dat de vrouw een voorspoedige bevalling had en dat er een gezond jongetje ter wereld is gekomen.

 

Toeval

Grappig genoeg was het de eerste vlucht van dit vliegtuig en had de vliegtuig de naam “Born to be blue”. Als dat geen toeval is?

 

Kraamcadeaus

De luchtvaartmaatschappij roemt haar bemanning en de medici voor het goede handelen en heeft “de ooievaar” zoals ze het betreffende vliegtuig nu noemen een dagje vrij gegeven. Ook hebben ze toegezegd de naam van het vliegtuig te zullen veranderen in de naam van de baby, hun jongste reiziger ooit. Én ze beloven de kersverse moeder en haar zoontje wat mooie kraamcadeaus. Wat die cadeaus dan zijn, daar doen ze nog geheimzinnig over. Laten we voor het jongetje hopen dat het een leven lang gratis vliegen met de luchtvaartmaatschappij (genaamd JetBlue) is! Dat doen vliegtuigmaatschapijen namelijk regelmatig als er een baby bij ze aan boord geboren wordt.

 

Ben je geïnteresseerd in meer gekke babynieuwtjes? Lees dan ook:

Meisje van 18 bevallen tijdens coma

Ex-Ajacied krijgt 2 baby’s op dezelfde dag (geen tweeling)

 

Bron: Youtube.com

Reageer op artikel:
Vliegtuig landt met 1 passagier meer dan toen het opsteeg: baby geboren
Sluiten