Redactie
Redactie Baby 20 feb 2019

UPDATE Kruidvat luiers: ze komen terug! Hoe, wat, wanneer? Lees het hier!

Dat de oude, vertrouwde Kruidvat luiers gemist worden, hadden we begrepen. Maar hoe erg ze gemist worden, blijkt uit het overweldigend aantal reacties. 

Reden genoeg om een telefoontje te plegen met Kruidvat zelf en de laatste informatie rondom de terugkomst van de luier op te vragen.

Here it is…

 

Luierinfo

De Kruidvat luier komt inderdaad terug in zijn oude hoedanigheid, máár:

  • alleen in maat 3, 4 en 5 (midi t/m junior),
  • alleen in jumbo-verpakking,
  • en vanaf 11 maart weer in de winkels.

Tot 11 maart even doorbijten dus. Of tijdelijk overgaan op een ander merk. We hebben hieronder wat alternatieven voor jullie op een rijtje gezet.

Mooie alternatieven

Wil je een (tijdelijk) alternatief op de Kruidvat luier? Dat kan. In dit artikel hebben we meer info voor je over luier-verbruik (ze bevuilen wat af die kleine poep- en plasmonsters!) én waar je iedere week weer de goedkoopste luiers kunt kopen.

Maar vergeet ook de wasbare luier niet! Want wil jij tot wel 500,- op een gehele luierfase besparen? Wil je wat liever zijn voor het milieu en je baby’s billen? Wil je jezelf het sjouwen met ladingen wegwerpluiers besparen en wil je nooit verlegen zitten om luiers? Dan is de wasbare luier echt iets voor jou! Te koop in alle soorten, maten en kleuren. Check hier voor de mogelijkheden om de wasbare luier eens uit te proberen. Ben je al overtuigd? Koop dan hier de leukste exemplaren.

 

De vernieuwde Kruidvat luier blijft

Voor diegenen die wel gelukkig werden van de vernieuwde luier: de nieuwe versie blijft de winkelschappen domineren. Deze zal in alle maten verkrijgbaar blijven én ook in de kleinere verpakkingen.

Reageer op artikel:
UPDATE Kruidvat luiers: ze komen terug! Hoe, wat, wanneer? Lees het hier!
Sluiten