Redactie
Redactie Nieuws 19 feb 2019

Meisje van 18 bevallen tijdens coma

Meisje van 18 bevallen tijdens coma

Hoeveel kan je aan als 18-jarig meisje zou je wel kunnen zeggen als je het verhaal van Ebony Stevenson uit Engeland leest. Het 18- jarige meisje ontdekte een paar dagen nadat ze uit haar coma kwam dat ze niet alleen uit de coma was ontwaakt, maar dat ze tevens ook moeder was geworden.

Geen idee dat ze zwanger was

Het meisje had geen enkel idee dat ze in verwachting was. Tijdens de hele zwangerschap was er niks aan haar te zien, aldus www.telegraaf.nl en ook was ze iedere maand gewoon ongesteld geworden. Achteraf blijkt dat ze een dubbele baarmoeder heeft en dat ze daardoor ook ongesteld bleef worden. Ongelooflijk dat er ook geen buikje te zien was, maar ze droeg de baby blijkbaar helemaal achterin.

Na hoofdpijn in coma

Het 18-jarige meisje had ineens vreselijke last van hoofdpijn en is snel daarna in coma geraakt. OP het moment dat ze in coma raakte, had ze geen idee van haar zwangerschap. Nadat ze uit haar coma kwam en epileptische aanvallen kreeg, bleek dat ze ieder moment zou gaan kunnen bevallen.

Ondanks dat deze baby – een meisje genaamd Elody – als een totale verrassing kwam en al helemaal op een bizar moment, is de kersverse moeder als een letterlijk en figuurlijk als een kind zo blij met haar dochtertje Elody. Zelf vindt ze het een groot wonder en zou ze absoluut niet meer zonder haar kindje kunnen.

Lees ook:

Vrouw in coma verkracht en bevallen

Het dochtertje van Ebony is volgens de dokters met een gezond gewicht geboren, waaruit blijkt dat ze haar hele zwangerschap heeft uitgezeten. Het pasgeboren baby’tje mag wel een dubbel wonder worden genoemd.

Volgens de bronnen gaat ze dit jaar haar studie weer oppakken. Wat een stoere moeder met doorzettingsvermogen is het zeg.

(BRON: www.telegraaf.nl)

(BRON afbeelding: https://www.facebook.com/ebony.jadexx)

Reageer op artikel:
Meisje van 18 bevallen tijdens coma
Sluiten