Er is er een jarig, hoera hoera!

HOERAAAAAA!!! BUSKRUIT MET…  is JARIG!!!

 

BUSKRUIT MET… is jarig en dat vieren we graag met jou.

Omdat we 5 jaar zijn geworden, geven we – hoe toepasselijk – 5 boekjes HELP, HELP, HOERA! weg.

 

Een leuke ouder is natuurlijk dól op het organiseren van kinderfeestjes en draait haar hand er niet voor om. Of in ieder geval: dat willen we elkaar graag doen geloven. In werkelijkheid zien we er misschien allemaal stiekem best een beetje tegen op. Wie nodig je uit, wat te trakteren (snoep of geen snoep), wat te doen met het feestje, waar moet je rekening mee houden, wat is nou een geschikt cadeau? Allemaal vragen om over na te denken. En dan hebben we het nog niet over het feestje zelf. Hoe om te gaan met alle verschillende karaktertjes, hoe houdt je het gezellig? Hoe voorkom je oververhit te raken en kun je zonder klotsende oksels en een zweetsnor de uren doorkomen? Met als hoogtepunt van de dag apathisch neerploffen op de bank als het feestje achter de rug is. Dat moet anders kunnen, toch?

Voor je bloedjes is het daarentegen het hoogtepunt van het jaar. De meeste hebben al weken van tevoren de meest wilde fantasieën en plannen voor hun feestje (overigens kunnen die ideeën ook met de week weer veranderen), en wij als ouders ‘moeten’ natuurlijk volledig in de voorpret meegaan – en als het even kan aan alle verjaardagwensen voldoen. Je wilt origineel zijn, maar tegelijkertijd niet je halve maandsalaris besteden aan een feestje, en het is pas echt geslaagd als alle kinderen weer heelhuids bij de ouders afgeleverd of opgehaald zijn.

 

Haat-liefdeverhouding

Kinderfeestjes… we hebben er door de jaren heen een haat-liefdeverhouding mee ontwikkeld. We hebben ernaar toegeleefd, er uren van ons menselijk bestaan ingestopt, we hebben ons er even vaak doorheen geworsteld als ervan genoten, we hebben na afloop volledig uitgeput maar ook voldaan op de bank gelegen en bovenal zijn we door schade en schande wijs geworden. En daarom hebben we geprobeerd het voor alle ouders wat makkelijker te maken.

Dus hebben we een boek geschreven: HELP, HELP, HOERA! In dit boek geven we tips, do’s en don’ts, delen we bloopers en fijne weetjes, zodat je jij er je hoofd niet over hoeft te breken. We delen onze ervaringen en hopen je vooral te behoeden voor de valkuilen waarin wij zijn gevallen. En we hebben ons best gedaan je zelfs van leuke, originele en goed te kopiëren tips te voorzien. Want zeg nou zelf: er gaat toch niets boven het gelukzalige smoeltje van je kind na een geslaagde verjaardag, voor hem of haar de belangrijkste dag van het jaar? Overigens, niet alleen verjaardagsfeestjes worden besproken, ook babyshowers, kraamborrels, feestdagen….

 

Wat moet je doen om een boekje HELP, HELP, HOERA! te winnen? Heel simpel. Je hoeft dit bericht niet te delen, alleen maar te liken of even een reactie te geven, zodat we weten dat jij graag zo’n boekje zou willen krijgen. Zo simpel is het.

We zullen de winnaars 28 juni bekend maken. 

 

ER IS ER EEN JARIG, HOERA HOERA, DAT KUN JE WEL ZIEN DAT ZIJN WIJ!

 

 

Reageer op artikel:
Er is er een jarig, hoera hoera!
Sluiten