Nina
Nina Gastblogger 14 mrt 2018

Kramen bij een criminele vader

Kramen bij een criminele vader
Kraamverzorgster José van Det vertelt:
Soms kom je bij gezinnen waarbij je denkt: mag ik hier alsjeblieft weg? Zoals die keer – ik weet het nog heel goed – dat ik naar een gezin moest waarvan ik volgens de planning had aangegeven bij het eerste kindje, dat ik er bij een volgende ook graag heen wilde. Toen vader de deur open deed wist ik zeker: dit heb ik nooit gezegd! Bleek dat het gezin speciaal om mij gevraagd had (de juiste bewoording was meer ‘geeist had’) omdat ik, zoals de moeder het zelf aangaf, niet bang voor haar man was…hij was lang, had een hele grote mond én was er erg trots op een crimineel verleden te hebben (had het vermoeden dat het nog lang geen verleden was…). Nee, daar ben ik inderdaad niet bang voor of onder de indruk van. Al zei ik wel, als antwoord op zijn vraag of ik wilde weten waarvoor hij in de bak gezeten had, “zolang het niet
voor moord op een kraamverzorgster is, hoef ik het niet te weten!

Kraamverzorgende José vertelt:

Reageer op artikel:
Kramen bij een criminele vader
Sluiten