WORKSHOP: BUSKRUIT MET MUISJES & BUSKRUIT MET PEUTERS

3 april

Sportcentrum Westvliet in Den Haag

 

Voor alle mama’s, papa’s, aanstaande mama’s, aanstaande papa’s geven de dames van de bestseller ‘Buskruit met Muisjes’ en ‘Buskruit met Peuters’ speciaal voor jullie een workshop.

 

18:30 uur – 19:45 uur: Buskruit met Muisjes

 

20:00 uur – 19:45 uur: Buskruit met Peuters

 

Workshop: Buskruit met Muisjes

Met een lichaam vol hormonen, kraamtranen van geluk, enorme borsten en eventueel bevallingsleed, kun je best wat tips en tricks gebruiken. Je moeder is het waarschijnlijk allang vergeten en je zus of beste vriendin durft misschien geen ongevraagd advies te geven. Bovendien is geen moeder, geen bevalling en geen kind hetzelfde. Tijdens de workshop Buskruit met Muisjes wordt alles, maar dan ook àlles besproken wat je moet weten over het krijgen van een baby en voor de prille moeders hebben we een hele hoop doorslaap-, voeding-, ontwikkeling-, krampjes-, kwaaltjes-, vaccinatie- en nog heel veel andere tips!

 

Ook zijn onze boeken na afloop met korting te koop.

Kosten : €10,- pp

Meld je aan via: nina@buskruitmet.nl

 

 

Workshop: Buskruit met Peuters

 

Voor alle mama’s en papa’s met kinderen tussen de 1 en de 4 jaar en soms met hun handen in het haar zitten: supermarktscenes, slaapproblemen, eetproblemen, wel of niet straffen, hoe krijg je hem van de speen af, zindelijk worden, wanneer naar een groot bed, hoe vier ik zijn verjaardag, help hij krijgt een broertje of zusje en nog veel meer bespreken wij tijdens deze workshop.

 

De boeken zijn na afloop met korting te koop.

Kosten: €10,- pp

 

Wil je dat we bij jou in de buurt komen, mail ons dan via nina@buskruitmet.nl

 

BUSKRUIT met MUISJES (BESTSELLER!)

BUSKRUIT met PEUTERS

Reageer op artikel:
WORKSHOP: BUSKRUIT MET MUISJES & BUSKRUIT MET PEUTERS
Sluiten