Buskruit met Muisjes Babyshower

‘Buskruit met Muisjes Babyshower’ aan huis

Wil je de babyshower voor je zus, vriendin of collega heel bijzonder maken, dan kan dat nu door de babyshower te laten organiseren door de auteur(s) zelf. Wat kun je verwachten?

♥ Een feestelijke ochtend, middag of avond waar de auteur(s) de leiding nemen

♥ De volledige aankleding van de ruimte

♥ Een quiz en een spel begeleid door de auteur(s) geheel in de stijl van Buskruit met Muisjes

♥ Persoonlijk kado namens de groep voor de zwangere

Buskruit met Muisjes en Buskruit met Peuters gesigneerd voor de zwangere

♥ Goodiebag voor alle aanwezigen en een speciale goodiebag voor de zwangere

♥ Ruimte voor vragen en/of tips

♥ Heb je interesse? Mail dan naar nina@buskruitmet.nl

 

Over de auteurs:

Wij zijn drie moeders van tien kinderen. Inmiddels zijn wij grotendeels uit de luiers, maar die eerste jaren zijn zeker niet vanzelf gegaan. Wat hadden wij in die eerste paar onzekere maanden na de bevalling graag een boek willen hebben met tips uit de praktijk. Tips en weetjes voor de momenten dat je het even niet meer ziet zitten. Wanneer je bijvoorbeeld al nachten lang rondloopt met een huilende baby, niet geheel ongeschonden de strijd – die ook wel de bevalling heet – bent doorgekomen, lekkende borsten of tepelkloven hebt, je relatie ook niet meer is wat die geweest is, je wanhopig wordt van de krampjes van je baby of als je gewoon even wilt weten hoe het ook alweer zit.

 

Als je het even niet meer weet…

Want ook bij een tweede, derde of zoveelste baby weet je nog niet alles of ben je sommige dingen vergeten. De meeste vriendinnen of je zus durven je geen ongevraagd advies te geven en bovendien staan zeker niet alle prille moeders daar voor open. Buskruit met Muisjes kun je er (weer) bijpakken wanneer het jou uitkomt en kan je helpen om die eerste tijd wat makkelijker te maken. We hebben checklists voor je gemaakt en praktische tips voor je op een rijtje gezet. Dit boek ‘Buskruit met Muisjes’ is bedoeld van moeders voor moeders.

 

Roze of donderwolk

Het zijn niet ieders feiten, het zijn ‘onze’ feiten. Dat betekent ook dat we niet alleen de roze wolk gaan beschrijven, we willen juist eerlijk met je zijn. En nog even tussen jou en ons: onze eerste maanden met een baby waren ook niet altijd even rooskleurig en ja, ook wij waren onzeker, moe en vertoonden hormonaal gedrag. Wij hopen een aantal taboes te doorbreken en de ergste stress te voorkomen of in goede banen te leiden met antwoorden voor jou en je baby, maar ook voor je partner, je bankrekeningen soms voor het milieu. Borstvoeding, flesvoeding en je baby’s eerste hapje komen natuurlijk ook aan bod.

 

Kortom…

We helpen je door de eerste prachtige en tegelijkertijd heftige maanden en vertellen je over de pijntjes, probleempjes en wat je wanneer en waarop kunt smeren. En dan bedoelen we niet alleen bij je baby. Heb je zelf ook nog tips of comments voor ons of andere moeders? We horen ze graag op van jullie.

 

Reageer op artikel:
Buskruit met Muisjes Babyshower
Sluiten