Week 40

 

 

Eindelijk week 40, de week van dé datum! Helaas wordt maar 4% daadwerkelijk op de uitgerekende datum geboren, maar toch blijft die dag een beetje magisch.

Waarschijnlijk maakt je telefoon overuren door overbezorgde (lees: nieuwsgierige) vriendinnen en familieleden, die bij een uitblijvende reactie op een berichtje of telefoontje al meteen in de starthouding richting het ziekenhuis staan.

Het is overigens wel handig als je partner z’n telefoon een beetje stand-by heeft en rond deze datum niet meer op (zaken)reis of al te ver van huis gaat.

Mogen wij je in deze laatste week dan nog wat tips van esthetische orde mee geven? Misschien heb je het al die tijd keurig bijgehouden, maar bij navraag is gebleken dat de meeste gynaecologen en verloskundigen een geharkt tuintje bij de bevallende vrouw toch wel waarderen en misschien voel jij je tijdens alle onderzoekjes ook wat prettiger als het er verzorgd bij ligt. Dat betekent heus niet dat je meteen een Brazilian Wax moet ondergaan omdat toegang tot de bevallingskamer je anders ontzegd wordt, maar wellicht heb je toch niet zo veel te doen op dit moment en kun je wat werk van je onderkantje maken. Of er werk van laten maken? Er zijn salons die dit voor je kunnen doen en anders kan het ook nogal grappige taferelen met je partner opleveren.

fotoEn doe dan ook meteen even je teennagels! Of fijner nog, laat het doen. Je tenen nemen toch een behoorlijk prominent plaatsje in het gezichtsveld van alle aanwezigen in de bevallingskamer in beslag. Okay, deze goede mensen hebben vast alle mogelijke beelden gezien, maar toch; het staat zo gezellig (en frisser dan een teennagel met rouwrand).

Nou, laten we hopen dat je snel van de spanning verlost wordt en heel spoedig je kindje in je armen kunt sluiten. Op een hele voorspoedige bevalling en al het geluk van de wereld toegewenst!

 

Reageer op artikel:
Week 40
Sluiten