Week 33

 

 

Als je baby met zijn billetjes en beentjes naar beneden ligt, dan ligt hij in een stuitligging. Er zijn meerdere stuitliggingen mogelijk, maar dit is in ieder geval een veel voorkomende. Het hoeft niet zo te zijn dat hij niet meer draait, maar het is misschien toch handig om je te verdiepen in wat er gebeurt als je baby zo blijft liggen. Het kan zijn dat je een draaipoging zou willen (laten) doen tegen de tijd dat het nodig is. Voor bepaalde technieken, toe te passen door de gynaecoloog, de verloskundige of door jouzelf, is het nu nog te vroeg misschien. Met andere technieken – zoals acupunctuur – kun je beter nu al beginnen of in elk geval contact opnemen met de acupuncturist. Met acupunctuur zijn al veel succesvolle draaipogingen behaald.

Ben je al op zoek gegaan naar een (of meerdere) voedingsbeha’s? Tegenwoordig hoef je gelukkig niet meer in je kraambed te liggen met een saaie, nietszeggende, borstonterende, vleeskleurige voedingsbeha aan. Er zijn echt plenty soorten, maten en kleuren en met even mooie pasvormen of met mooie kanten randjes of bandjes. Wie weet voel je je zo een beetje meer vrouw en beetje minder walvis. En eerlijk is eerlijk, zo vol als ze nu zijn en straks na de bevalling, dat verdient toch een mooie verpakking?

Grote kans dat er een fase aanbreekt waarin je driftig blijft boenen, wassen, onrustig wordt van het babykamertje dat nog niet tip top klaar is, spulletjes blijft kopen om je huis knus te maken… dan heeft de nesteldrang ook jouw in zijn greep. Ertegen vechten heeft absoluut geen zin en is ook nergens voor nodig. Waarom zou je ook als je je er alleen maar beter en rustiger door voelt? Shop ze!

 

Reageer op artikel:
Week 33
Sluiten