Redactie
Redactie Geen categorie 27 dec 2018

Zou het van jullie mogen?

Zou het van jullie mogen?

Beste Buskruit- schrijfsters en alle mede-zwangeren of moeders,

Met oud en nieuw ben ik precies 39 weken zwanger van mijn eerste kindje. Natuurlijk weet ik dat een zwangerschap ook tot 42 weken kan duren en ik nog lang niet aan de beurt ben, maar je hoort natuurlijk ook vaak genoeg dat de bevalling zich al met 39 weken aandient (of eerder). Nu hebben mijn man en ik al twee weken ruzie, want hij wil persé die avond naar een feest waar hij ieder jaar heen gaat met oud en nieuw. Normaal maakt het me niet zoveel uit (vind ik het wel ongezellig, maar ja) maar nu vind ik het echt niet leuk. Wat nou als ik moet bevallen en hem niet kan bereiken? En daarnaast geeft hij aan dat hij ook wil drinken en feesten. Rijden is dan dus niet meer mogelijk. Hij snapt de ophef niet en zegt dat we dan wel een taxi nemen.

Wat vinden jullie? Ben ik nu een hormonale zeur of moet ik op mijn strepen gaan staan?

Groet,

Kelly

WIL JIJ OOK JOUW VERHAAL DELEN?

Reageer op artikel:
Zou het van jullie mogen?
Sluiten