DECEMBER-ACTIE BUSKRUIT MET PEUTERS

In deze gezellige decembermaand kunnen wij 100 exemplaren ‘Buskruit met Peuters’ aanbieden voor €16,95 in plaats van €19,95 én we schrijven er – als jullie dat leuk vinden – een persoonlijke boodschap in!

Mail naar: marieke@buskruitmet.nl en je hoort meteen of je bij de eerste 100 zit!

 

Buskruit met Peuters

Vroeg of laat overkomt het iedere moeder wel eens. Je peuter stort zich ter aarde in een woedeaanval zoals nooit tevoren, en meestal nét in de supermarkt of de speeltuin. En was voorheen je angst dat alles in de mond van je baby verdween, nu vraag je je af hoe je er zonder al te veel strijd iets verantwoords in krijgt. Kortom: de dreumes- of peuterfase. Het buskruit is uit de luiers en dat gaat gepaard met nieuwe uitdagingen: driftbuien, eetproblemen, zindelijkheidstraining, noodgedwongen restyling van je huis… Buskruit met peuters biedt volop verhalen en tips die elke ouder wat soepeler door deze leeftijdsfase kan loodsen.

Nina, Noor en Marieke zijn de moeders van in totaal negen kinderen – met recht ervaringsdeskundigen – en schreven eerder samen Buskruit met muisjes. Deze opvolger is bedoeld voor moeders en vaders van dreumesen en peuters. Vol tips en wetenswaardigheden, maar dan nét even anders dan je van andere boeken gewend bent.

Bekijk ook:

Buskruit met Muisjes

Buskruit met EHBO

Reageer op artikel:
DECEMBER-ACTIE BUSKRUIT MET PEUTERS
Sluiten