Power zaad

Power zaad en andere onzinnige teksten

Gister stonden we op een verjaardag en daar werd door vrienden van vrienden trots verteld dat ze een baby verwachten begin komend jaar. Altijd leuk nieuws natuurlijk en we gunnen dit iedereen. Alleen vond de vader in spé het nodig om erbij te vertellen dat ze het maar één keer hadden gedaan en hij goud in zijn zaad had. Allereerst geloofde ik er niks van en ten tweede vond ik het onnodige en overbodige informatie. Zeker voor iemand – zoals ik – die visueel is ingesteld was de informatie niet oké.

Het deed me denken aan een stuk dat we ooit hebben geschreven in ons boek ‘D’r op of d’r onder’, waarin we dit schrijven aan de man ‘Jan’.

Beste Jan,

Nu jullie hebben besloten om voor gezinsuitbreiding te gaan, is het het uiteraard aan jou en je lieftallige partner om dit al dan niet van de daken te schreeuwen. Máár, wees je ervan bewust dat uitspraken als ‘Ik schiet zeker in één keer raak,’ ‘Ik scoor natuurlijk direct,’ ‘Ik heb powerzaad,’ ‘They call me the milkman, I always deliver,‘Echte mannen maken jongens/meisjes (doorhalen wat niet van toepassing is),’ ‘Laat dat klusje maar aan mij over,’ en dergelijke je nog duur kunnen komen te staan. Zwanger worden duurt gemiddeld een jaar, dus ons advies is: schreeuw het lekker van de daken vanaf het moment dat het echt zover is… Voordat je vrienden straks (vast en zeker onterecht) aan de kwaliteit van je zaad gaan twijfelen.

Knipoog

Dit stukje is natuurlijk geschreven met een enorme knipoog naar Jan, maar de kern van waarheid moge duidelijk zijn. Natuurlijk zijn we heel blij voor iedereen die in verwachting is en gunnen we jullie allemaal een heerlijke tijd.

Lees ook over dit onderwerp:

alles over sperma

Sperma in topvorm

Reageer op artikel:
Power zaad
Sluiten